bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Магістерські програми з бізнес-аналітики
26.11.2018

Ви хочете розбиратися у бізнес-аналітиці, наприклад, аналізу бізнес процесів та аналізу даних? Дізнайтеся про програму STEM із 36-місячним варіантом практичного тренінгу після отримання диплому (OPT) для іноземних студентів у California State University East Bay (CSUEB). Ви зможете потрапити у світ великих даних.

Лектори, менеджер з міжнародного персоналу та менеджер з маркетингу Келлі Пан, а також міжнародний координатор з набору та маркетингу Лора Пері з Cal State East Bay розкажуть про те, що потрібно для входження в програму бізнес-аналітики, саму програму курсів, як подати заявку на програму в CSUEB, про те, що слід очікувати в програмі MSBA, а також, де ви зможете працювати після отримання диплому.

Презентація буде проводитися англійською мовою, але студент CSUEB MSBA Антон Кураєв з України також буде присутній, щоб допомогти та відповісти на питання про програму.

Реєструйтеся заздалегідь: https://zoom.us/webinar/register/WN_m6tsccMcRpa-68BzTQSPRg

Коли: 6 грудня, 17:00
Де: Американський дім, вул. Пимоненка, 6

EducationUSA є мережею Державного департаменту США, що складається з понад 400 інформаційно-консультативних центрів для іноземних студентів у більш як 170 країнах.
Мережа забезпечує промоцію вищої освіти у США серед студентів усього світу, пропонуючи точну, повну та актуальну інформацію про можливості навчання в акредитованих вищих навчальних закладах Сполучених Штатів Америки.

Контакти

  • EducationUSA Ukraine

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.