bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ запрошує взяти участь у вебінарі «Основи безпечних комунікацій для НУО»
26.02.2019

Ресурсний центр ГУРТ спільно з Лабораторією цифрової безпеки запрошує менеджерів українських неурядових організацій взяти участь у вебінарі «Основи безпечних комунікацій для НУО», що відбудеться у вівторок, 5 березня 2019 року. Реєстрація за посиланням.

Під час онлайн-зустрічі ви дізнаєтеся, чому смартфон безпечніший за кнопковий телефон; як порівнювати популярні месенджери; про таємниці вибору VPN сервісу та можливості отримання ліцензійного програмного забезпечення за 5% від його ринкової вартості через Програму технологічної підтримки неурядових організацій України (TechSoup Україна).

Основний спікер – експерт і тренер Лабораторії Цифрової Безпеки Вадим Гудима. Протягом останніх чотирьох років Вадим працює у сфері цифрової безпеки в неурядових організаціях і незалежних ЗМІ. Він є розробником міжнародного онлайн-курсу з цифрової гігієни для малих і середніх неурядових організацій. School of Responsible Data and Security Fellow. Фокус досліджень – відповідальний збір і збереження чутливих даних та проблеми аналізу загроз в організаціях із високим рівнем ризику.

Дата: 5 березня 2019 року

Час проведення: 16:00-17:30 (тривалість – 1 год 30 хв)

Реєстрація за посиланням

Зверніть увагу! Підключитися до вебінару необхідно о 15:55 (за 5 хвилин до початку). Підтвердження реєстрації та інструкції з налаштування комп'ютерного обладнання організатори надішлють зареєстрованим учасникам на вказану електронну адресу.

Вебінар «Основи безпечних комунікацій для НУО» відбуватиметься у партнерстві з Лабораторією цифрової безпеки за сприяння Digital Defenders Partnership / Hivos та в рамках спільного проекту, що виконується Ресурсним центром ГУРТ і Мережею ОГС Естонії (NENO) за підтримки Міністерства закордонних справ Естонії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.