bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Східне партнерство: цілі, інструменти та перспективи європейської політики для України»
07.03.2019

На вебінарі ви дізнаєтесь в чому полягають можливості, які Східне партнерство відкриває для України та її громадянського суспільства, а також, де знайти інформацію про Східне партнерство та його програми.

Чи знали ви, що безвізовий режим, Угода про асоціацію та Зона вільної торгівлі між Україною та ЄС – це проривні досягнення, які були метою політики ЄС «Східне партнерство»? Окрім України, ця ініціатива ЄС охоплює ще 5 країн – Грузію, Молдову, Вірменію, Азербайджан та Білорусь.  Це унікальний формат, який створив можливості для співпраці усіх партнерів та просування проєвропейських реформ в країнах ініціативи. Східне партнерство (СхП) пропонує країнам різноманітні європейські програми для розвитку бізнесу, науки та інновацій, освіти та інших сфер. При цьому важливо, що на цілі Східного партнерства впливають не тільки політики, але й громадськість. Для цього на рівні всього СхП створений Форум громадянського суспільства Східного партнерства, який об’єднує громадські організації  ЄС, України, Грузії, Молдови, Вірменії, Азербайджану та Білорусі (кожна з країн має свою національну Платформу). В чому ж полягають можливості, які Східне партнерство відкриває для України та її громадянського суспільства, де знайти інформацію про Східне партнерство та його програми, як долучитись до діяльності Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства – розкажемо  на вебінарі «Східне партнерство: цілі, інструменти та перспективи європейської політики для України». Вебінар організовує проект «Громадська синергія», що фінансується Європейським Союзом та виконується Міжнародним фондом «Відродження».

Коли?  12 березня, з 11:00 до 12:30

Де? Онлайн, реєстрація за посиланням:  https://room.etutorium.com/registert/1/7947c8585b7c562f68a0f9685b7c562f68a15b9f

Якщо після реєстрації вам не надійшов лист на пошту з посиланням на вебінар, будь ласка, перевірте папку «Спам».

На вебінарі ви дізнаєтесь:

  • Навіщо ЄС створив Східне партнерство та як працює ця ініціатива?
  • Як країни Східного партнерство беруть участь в роботі СхП та які можливості ініціатива відкриває для їх громадян?
  • Як співпрацюють між собою країни Східного партнерства, зокрема, у секторах – торгівлі, енергетиці, охороні довкілля тощо?
  • Як громадянське суспільство впливає на прийняття рішень в ЄС та країнах СхП через Форум громадянського суспільства Східного партнерства?
  • Які переваги та можливості пропонує Українська національна платформа Форуму громадянського суспільства Східного партнерства своїм членам та як приєднатись до роботи Платформи?

Для кого? Для громадських активістів та представників громадських об’єднань, профспілок та організацій роботодавців, студентів, викладачів, дослідників євроінтеграційних процесів.

Спікери вебінару:

  • Геннадій Максак, Національний координатор Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства;
  • Ольга Машталер, Секретар Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства.

Окремі думки, озвучені на вебінарі, є особистою позицією авторів/спікерів і необов’язково відображають точку зору Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.