bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний візит в громадські організації м. Івано-Франківська
06.05.2019

ГО Товариство Лева (м. Львів) оголошує конкурс серед представників ГО Дніпропетровської, Донецької , Запорізької, Луганської, Полтавської та Харківської областей на участь у навчальному візиті у ГО м. Івано-Франківська, що мають добрі практики.

Мета конкурсу - передати найкращий успішний досвід діяльності громадських організацій з м. Івано-Франківська, котрі діють на місцевому рівні, активістам громадських організацій із вищевказаних областей.

В рамках навчального візиту учасникам буде представлено найуспішніший досвід у сфері активізації громадських ініціатив, підтримки вже існуючих громадських організацій, започаткування між секторної взаємодії на локальному рівні, направленої на місцевий розвиток.

Критерії відбору учасників:

  • попередній досвід громадської діяльності;
  • можливість в подальшій своїй діяльності використовувати отриманий досвід та інформацію;
  • мотивація та відкритість до нового досвіду.

Перевага у відборі учасників буде надаватись представникам громадських організацій, які постійно живуть та займаються громадською діяльністю не в обласних центрах (Дніпро, Краматорськ+Маріуполь, Запоріжжя, Сіверськодонецьк, Полтава та Харків), а в містах обласного підпорядкування, районних містах, селищах, селах та ОТГ вищезгаданих 6 областей.

Навчальний візит відбудеться 10-13 червня 2019 р. Учасники мають спланувати свою подорож таким чином, щоб прибути до м. Івано-Франківська 10 червня 2019 р. до 14.00, а виїхати з м. Івано-Франківська 13 червня 2019 р. після 15.00.

Витрати, пов’язані з участю в навчальному візиті (проїзд, проживання та харчування) протягом 10-13 червня 2019 р. повністю покриваються за рахунок організаторів. Організатори покривають транспортні витрати на проїзд автобусом та потягом (плацкарт, купе, інтерсіті 2 клас). Витрати на проїзд літаком, потягом (спальні вагони та інтерсіті 1 клас), морським та річковим транспортом, таксі, бла-бла-каром та міським транспортом не компенсуються. Для здійснення компенсації за транспортні витрати учасники мають надати організаторам оригінали квитків до м. Івано-Франківська та оригінали або ксерокопії зворотніх квитків з м. Івано-Франківська. В разі не надання учасниками відповідних квитківорганізатори залишають за собою право не компенсувати транспортні витрати.

Відібрані учасники повинні обов’язково бути присутніми весь час протягом всіх заходів, що будуть відбуватись в рамках програми даного навчального візиту. В разі порушення цієї умови організатори залишають за собою право достроково припинити участь даної особи в навчальному візиті, що передбачає за собою також право не компенсувати транспортні витрати, витрати на харчування та проживання даної особи.

Для участі в навчальному візиті претендентам необхідно заповнити Анкету на участь, яка додається до даного оголошення.

Заповнені анкети на участь необхідно надіслати до 23.50  23 травня на адресу: [email protected]  з поміткою в темі листа «Анкета на участь у навчальному візиті – прізвище, ім’я та населений пункт». Результати конкурсу будуть оголошені до 27 травня 2019 р.

Координатор навчального візиту:  Андрій, Товариство Лева (м. Львів)                              Тел. моб.: +38 (067) 25-34-226 або 38 (095) 55-12-606   E-mail: [email protected]  

Контакти

  • Андрій
  • Товариство Лева (м. Львів) Тел. моб.: +38 (067) 25-34-226 або 38 (095) 55-12-606 E-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.