bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підприємці Миколаївщини дізнаються про гранти та кредити від ЄС та інші можливості для розвитку
04.06.2019

20–21 червня Сіверський інститут регіональних досліджень запрошує підприємців Миколаївської області на семінар, де експерти розкажуть про фінансові та освітні можливості, які надає Європейський Союз.

 

Більше можливостей для навчання та розвитку у розділі «Тренінги»

Миколаївщина має сприятливі умови для розвитку рослинництва, тваринництва, садівництва та виноградарства. Це дозволяє їй повністю покривати власні потреби у сільгосппродукції та посідати чільне місце у загальному рейтингу областей України за рівнем виробництва валового внутрішнього продукту.  

Водночас, щоб не опинитися в ситуації, коли «пропозиція перевищує попит», існує необхідність виходу на нові ринки, оновлення виробничих процесів, навчання персоналу та оптимізації витрат. Угода про асоціацію з ЄС відкрила українським підприємцям широкі можливості для виводу своєї продукції на ринки Європи, отримання грантів та кредитів від ЄС, навчання, пошуку партнерів тощо.

І саме про них дізнаються представники малого та середнього підприємництва під час підсумкового семінару «Європейські інструменти для розвитку малого та середнього бізнесу України», що відбудеться  у Миколаєві 20–21 червня.  Захід проходитиме за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» у рамках проекту «Громадська синергія».

Обговорюватимуться наступні питання:

  • політика Європейського Союзу та законодавство України у сфері малого та середнього підприємництва;
  • можливості для отримання грантів та кредитів українськими підприємцями (європейські фінансові установи та діючі програми);
  • основні вимоги європейських організацій для надання підтримки;
  • причини невикористання малими та середніми підприємцями європейських фінансових інструментів, а також міфи, які цьому сприяють;
  • можливості для отримання інформації, навчання та започаткування бізнесу.

На заході будуть презентовані кращі практики та історії успіху підприємців, які скористалися європейською підтримкою.

Місце проведення: м. Миколаїв, вул. Шевченка 64 (приміщення Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів).

Час: 20 червня з 10:00 до 17:00, 21 червня з 9:00 до 15:00.

Участь в заході – безкоштовна. Учасники забезпечуються роздатковими матеріалами, кава-паузами та обідом.

За довідками, будь ласка, звертайтесь за телефонами:

0669783411 – Людмила Чабак, 0932541829  – Дмитро Дибченко. 

ДЛЯ УЧАСТІ У ЗАХОДІ ПРОСИМО ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ. 

Довідкова інформація:

Захід проходитиме у рамках проекту «Використання європейських фінансових інструментів для розвитку агропромислового сектору (МСП) України», який реалізується Сіверським інститутом регіональних досліджень за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках грантового компоненту проекту «Громадська синергія» під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна–ЄС та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства. Окремі думки, озвучені на заході, є особистою позицією авторів/спікерів і необов’язково  відображають точку зору Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

Контакти

  • Сіверський інститут регіональних досліджень [email protected] 0669783411

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.