bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стажування в Канаді
20.08.2019

Mitacs запрошує студентів 3 курсу університетів на науково-дослідницьке стажування в Канаді в 2020 році. Дедлайн - 18 вересня 2019 року.

Програма Mitacs Globalink Research Internship – це міжнародна ініціатива для іноземних студентів з Австралії, Бразилії, Китаю, Франції, Індії, Німеччини, Мексики, Саудівської Аравії, Тунісу та України для дослідницького стажування в Канаді.

З травня по вересень кожного року, учасники, що пройшли відбір, беруть участь в 12-тижневому дослідницькому стажуванні під керівництвом канадських викладачів університетів з різних наукових дисциплін: від інженерних, технічних і математичних до гуманітарних і соціальних наук.

Програма стажування в даний час доступна в більш ніж 60 університетах Канади (повний список можна переглянути за посиланням, у розділі “Student Information”). Випускники програми Globalink Research Internship, що зацікавлені в поверненні до Канади для навчання в магістратурі, мають право на отримання стипендії Globalink Graduate Fellowship.

Ознайомитися з проектами - www.bit.ly/2Yllw9l

Щоб подати заявку на участь в конкурсі вам потрібно:

➡️Заповнити онлайн заявку www.bit.ly/MitacsUA
До онлай-заяви додати документи:

  •  СV з описом ваших наукових інтересів 
  • Рекомендаційний дист від наукового керівника з вашого університету
  • Виписка з оцінками англійською мовою

Можна починати підбирати ідеальний для вас проект, готувати СV та пильно слідкувати за оновленнями на нашій сторінці ФБ (https://www.facebook.com/MitacsUA/). Команда Mitacs UA вже готує для вас корисні поради

‼️Кінцевий термін подачі заявок - середа, 18 вересня 2019 року

Більше інформації на сайті: http://www.mitacsua.org

#MitacsUA

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.