bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний тренінг «Heartbeat of the career» в Латвії
22.08.2019

Тренінг присвячений розвитку потенціалу молодіжних працівників та педагогів, які працюють з молоддю, та забезпечує інтерактивними та неформальними освітніми інструментами у галузі кар’єрної освіти. Дедлайн - 2 вересня 2019 року.

Більше можливостей для навчання та розвитку у розділі «Тренінги»

Відкрито відбір учасників на міжнародний тренінг у Латвії, який призначений для освітян та пропонує різноманітні інструменти неформальної освіти для кар’єрного розвитку. Він поєднує два різні школи з розвитку кар’єри („Starting Strong” та Constellation”), які успішно допомогли тисячам студентів розпочати кар’єру чи підприємництво. Основні теми цього тренінгу - розвиток кар’єри, підприємництво та побудова стосунків. 

Головною метою тренінгу є розвиток потенціалу молодіжних працівників та педагогів, які працюють з молоддю та забезпечення їх інтерактивними та неформальними освітніми інструментами у галузі кар’єрної освіти.

Зміст проекту: 

Heartbeat of the career” це синергія двох напрямів у кар’єрній освіті - “Starting Strong” та “Constellation”.  “Starting Strong” - програма для кар’єрної освіти молоді, яка була започаткована у 2014 році та опрацьована на практичних семінарах для молоді Балтійських країн (більш ніж 20 тис.) Веб-сторінка програми:  http://startstrong.eu/en

Constellation” - дворічне дослідження, спонсоване фондом ЄС Erasmus +, яке вивчає інструментарій для досягнення успіху в особистому та професійному житті. Воно включає коучинг та системний підхід як основу для виявлення внутрішніх ресурсів та перебудови стосунків із собою, сім’єю та суспільством. 

Тренінг складається з двох етапів:

1. Міжнародний тренінг 21-28 жовтня в Латвії.

2. Після повернення учасники тренінгу мають провести семінар для місцевої громади у своїй країні. 

Більше інформації про тренінг можна знайти за посиланням: http://startstrong.eu/en/content/join-career-development-training-educators-october-21-28-latvia

Всього 3 вакантних місця, тому перевага буде надаватись тим, хто відповідає таким критеріям відбору:

- молодіжні працівники, молодіжні лідери, педагоги, наставники, кар’єрні консультанти, які безпосередньо працюють з молоддю (вік 13-25 років);

- щонайменше три роки досвіду роботи в галузі освіти;

- вік 21+;

- вільне володіння англійською мовою;

- прагнення поширювати отриманий досвід і організувати захід для місцевоі громади після навчального курсу;

- новачки проектів Erasmus + з бажанням створювати власні проекти.

Після тренінгу учасники отримають сертифікат YouthPass, виданий Європейською Комісією. 

Робоча мова: англійська

Фінансові умови:

Учасники забезпечуються проживанням, харчуванням та робочими матеріалами на час проведення тренінгу. Дорожні витрати повертаються під час тренінгу у 100% від вартості квитків, після надання всіх дорожніх документів, у ліміті, що не перевищує 270 Євро. 

Для участі необхідно заповнити заявку:https://forms.gle/Pp3fTqMUp34LU7bt9

Кінцевий термін подання заявок – 2 вересня 2019 року.

Успішні кандидати будуть запрошені на телефонне/Скайп-інтерв‘ю, а після 6 вересня всі апліканти будуть повідомлені про результати відбору.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.