bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар для вчителів «Здоровий Зір»
07.10.2019

Педагогічних працівників запрошують долучитися до проведення Всеукраїнського уроку «Здоровий Зір» та пройти підготовчий вебінар 7 жовтня 2019.

За даними Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я, близько 285 мільйонів людей в світі страждають від порушень зору, з них 39 мільйонів вражені сліпотою. Кожні 5 секунд втрачає зір 1 доросла людина, кожні 60 – 1 дитина. Проблема актуальна, оскільки дитяча сліпота та слабкозорість посідає четверте місце серед основних причин інвалідизації дітей в Україні. За результатами обстеження зору у дітей, проведеного мережею «Люксоптика» в межах соціального проекту «Здоровий зір», у 50% дітей шкільного віку спостерігається погіршення зору.

З метою привернення уваги до проблеми порушення зору, запрошуємо педагогічних працівників підтримати ініціативу та долучитися до проведення Всеукраїнського уроку «Здоровий зір». Якщо Вам цікаво, будь ласка, реєструйтеся за посиланням: bit.ly/2mTxULQ

Перед проведенням Всеукраїнського уроку «Здоровий Зір», зареєстрованим учасникам буде надіслано розписаний план уроку та надано можливість пройти вебінар (07 жовтня 2019 року, о 16:00), де вони дізнаються про:

- актуальність ініціативи ВООЗ «Всесвітній день захисту зору» в Україні;

- етапи підготовки та проведення заходів щодо збереження здорового зору;

- портфоліо матеріалів Всеукраїнського уроку «Здоровий зір»;

- блок питань та відповідей.

Заходи організовано Центром «Розвиток КСВ» у співпраці з «Люксоптика» в рамках проекту «Здоровий Зір» та за підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти». 

Контакти

  • • Центр «Розвиток КСВ» • [email protected] • 044 292 02 48 • 067 469 71 77

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.