bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Журналістика розслідувань про довкілля: від аналізу даних до активізму»
09.10.2019

Міжнародна правозахисна організація Freedom House запрошує на семінар, присвячений напрацюванню методів роботи з інформацією та співпраці між активістами-екологами та журналістами-розслідувачами. Дедлайн для реєстрації - 18 жовтня 2019 року!  

Доступ до інформації та відкритих державних реєстрів – передумова розвитку аналітики й журналістики розслідувань про суспільно важливу інформацію, зокрема, про зловживання у сфері охорони природних ресурсів, використання надр та інших загроз довкіллю. В Україні активісти-екологи та журналісти-розслідувачі досить часто не тільки працюють зі схожими темами та осередками загроз в регіонах, а й стикаються зі схожими перешкодами: відмовами у доступі до даних, тиском, переслідуваннями та фізичною агресією.

Для активістів та журналістів, які працюють на Сході України чи у Криму, умови можуть ускладнюватися й через збройний конфлікт та окупацію частини території Росією.

Міжнародна правозахисна організація Freedom House запрошує журналістів, екологів, правозахисників та громадських активістів, які працюють у сфері аналізу даних про стан екології або займаються темою захисту довкілля та прав людини в Україні, на семінар, присвячений напрацюванню методів роботи з інформацією та співпраці між активістами-екологами та журналістами-розслідувачами.

Захід відбудеться 30 жовтня (середа) з 14.00 до 18.00 у м. Києві. Лише зареєстрованим учасникам будуть повідомлені усі деталі про місце проведення заходу.

Кількість місць обмежена, тому просимо зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/kJ1P2mxXbW23cYCs6

Заявки прийматимуться до 18 жовтня 2019 року. Деталі та програму буде надіслано лише відібраним учасникам.

Контакти

  • https://www.facebook.com/FreedomHouseUkraine/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.