bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Prometheus запускає онлайн-курс «Децентралізація: від патерналізму до відповідального розвитку»
11.10.2019

На платформі Prometheus невдовзі стартує безкоштовний онлайн-курс «Децентралізація: від патерналізму до відповідального розвитку».

Децентралізація в Україні – новий шлях до розвитку громад. Ця реформа з’явилась зовсім недавно, але навколо неї вже існують міфи та легенди.

Аби розібратись в усіх суперечливих питаннях, платформа Prometheus запросила справжнього експерта та досвідченого автора онлайн-курсів – директора з питань науки та розвитку ГО «Інститут громадянського суспільства» Анатолія Ткачука.

Саме він створив новий курс «Децентралізація: від патерналізму до відповідального розвитку», який вже зовсім скоро розпочнеться і буде доступний всім зацікавленим слухачам.

Впродовж навчання ми поєднаємо теорію з практикою, реальними історіями інноваційних рішень, що з’явились в різних територіальних громадах в процесі реформи. Допоможемо вам зрозуміти місцеву ідентичність, цінувати наявні та створювати новітні традиції.

Курс складається з восьми тем, які будуть цікаві всім – від депутатів місцевих рад, працівників органів місцевого самоврядування, місцевих активістів до політично активних громадян, що планують на наступних виборах балотуватись у депутати місцевих рад, та усіх свідомих українців.

Долучайтесь!

Посилання на курс https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+DC101+2019_T3/about

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.