bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа культурного менеджменту для митців та працівників культури
18.10.2019

Вже у листопаді в шести містах України відбудеться Школа культурного менеджменту та креативних індустрій.

Маєш ідеї крутих мистецьких проектів або хочеш перейти на новий рівень у своїй творчості, але відчуваєш, що бракує знань? Не гай часу, подавайся! 

Для кого цей проект?

Для художників, фотографів, дизайнерів, урбаністів, усіх, хто займається візуальним мистецтвом та хоче реалізовувати масштабні арт-проекти. А також, працівників культури, які прагнуть розвивати мистецтво та креативні індустрії у своїх містах та селах.

Чого ти навчишся на Школі культурного менеджменту?

Навчання складатиметься із двох етапів. На першому ти поїдеш на чотириденний тренінг до Вінниці, Кам’янець-Подільського, Слов’янська, Полтави чи Харкова. Там ти:

  • дізнаєшся про проектний менеджмент у мистецтві;
  • навчишся знаходити кошти та займатись фінансовим плануванням арт-проектів;
  • зрозумієш як зробити свій проект медійним і популярним;
  • зможеш знайти партнерів для втілення своїх ідей.

На другому етапі навчання 100 найактивніших  учасників та учасниць зустрінуться в Івано-Франківську. Протягом двох днів, вони знайомитимуться, спілкуватимуться, разом розроблятимуть проекти, а також стратегію розвитку мережі арт-менеджерів в Україні. 

По завершенню проекту ти отримаєш не тільки практичні навички роботи з мистецькими проектами, а й знайдеш людей, які допоможуть реалізувати найамбітніші з твоїх ідей.

Детальніше про Школу

Загалом, у межах Школи культурного менеджменту та креативних індустрій відбудеться 5 тренінгів із проектного менеджменту у Харкові (із 5 по 8 листопада), Кам’янець-Подільському  (із 5 по 8 листопада), Слов’янську (11-14 листопада), Полтаві (із 17 по 20 листопада) та Вінниці (із 17 по 20 листопада). Фінальна нетворкінгова зустріч відбудеться в Івано-Франківську 26-28 листопада. 

Участь у Школі безкоштовна. Організатор(к)и компенсують учасникам та учасницям транспортні витрати, забезпечують проживання та базове харчування у місті, де проходитиме тренінг. Заповнити реєстраційну форму та обрати місто, у якому ви б хотіли пройти навчання, можна за https://cutt.ly/KedoUc2 ..

Проект “Школа культурного менеджменту та креативних індустрій” реалізують Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр “Європейський клуб” та Молодіжна організація “СТАН” за підтримки “Українського культурного фонду”. Партнерами проекту є Асоціація “Культура та креативність” та громадська організація ”Культурний ді@лог”. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.