bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Триває набір слухачів VI Школи громадського діяча в Запоріжжя
11.02.2020

ВМГО «Європейська молодь України» проводить набір на традиційну школу громадського діячі, котра з 2013 року є унікальним в регіоні проектом для тих, хто хоче ефективно вести свою діяльність в громадському секторі й впливати на суспільні процеси.

Здобудь нові знання та навички у цікавій формі, отримай практичний досвід і враження. А ще - нові знайомства!

Що це?
Освітній інтенсивний курс навчання громадських діячів та тих, хто хоче ефективно вести свою діяльність в громадському секторі й впливати на суспільні процеси.

Ви дізнаєтесь: як відстоювати інтереси своєї групи, колективу, громади; як ефективно взаємодіяти з колегами, бізнесом, владою; а також, як знайти своє покликання, друзів за справою та реалізовувати будь-які плани.

Про що?
Під час лекцій та тренінгів розглядаються питання правового характеру, пошуку ресурсів, формування ефективної команди, взаємодії з бізнесом та владою і багато інших.

Кому?
Для тих, хто хоч раз зіткнувся з проблемами в країні чи регіоні (екологічні, правові тощо) і хоче не тільки обговорювати, але бажає вирішити їх. Хто відчуває тягу до громадської діяльності, але не знає, як вірно її реалізувати, щоб бути ефективним. Хто хоче робити світ кращим власними діями.

Коли?
Навчання протягом 7-ми занять, що проходитимуть з 14 березня по 25 квітня 2020 року кожної суботи.

Де?
В Запорізькому обласному центрі молоді (зуп. транспорту пл. Фестивальна).

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до нас, заповнивши анкету. Цей проект був розроблений ЗО ВМГО “Європейська молодь України” і проводиться з 2013 року. Проект «Школи громадського діяча» вшосте зроблений сумлінною працею, без грантів, долаючи перешкоди, з надією на краще майбутнє.

Анкета учасника - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIlK3VKkacTpD5zYM7BFHE1uPCqQDP3aqStKm8h31j9p1yGA/viewform

Дедлайн заповнення - 8 березня.

Увага! Витрати на проживання, харчування та дорогу не повертаються.

Приєднуйся! Здобудь нові знання та навички у цікавій формі, отримай практичний досвід і враження. А ще - нові знайомства!

 

Контакти

  • Демидов Денис
  • заступник голови ЗО ВМГО “ЄМУ” https://www.facebook.com/denis.demidov.ua +38 (099) 042-42-66

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.