bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Громадська та політична участь - рівноправне представництво чоловіків та жінок»
27.02.2020

Міжнародна фундація виборчих систем (IFES Україна) оголошує конкурс на участь у тренінгу «Громадська та політична участь - рівноправне представництво чоловіків та жінок» у рамках ініціативи MALE (Альянс рівноправного партнерства чоловіків та жінок).

MALE - це перший у своєму роді навчальний модуль, який зосереджує увагу на залученні чоловіків-партнерів задля утвердження рівноправного партнерства чоловіків та жінок вдома, в громадах та на інституційному рівні.  З метою розширення прав і можливостей жінок у виборчому процесі та громадській діяльності, для участі у тренінгу запрошуються чоловіки ВПО - представники громадських організацій, благодійних фондів, медіа та політичних партій, які зацікавлені в підтримці та просуванні рівного представництва жінок.

Триденний тренінговий модуль буде націлений на підвищення знань та навичок, що будуть сприяти рівноправній участі жінок та чоловіків у політичному та громадському житті та включатимуть, але не обмежуватимуться питаннями: огляд ґендерної рівності, побудова партнерських відносин, участь жінок у політиці, ґендерні квоти, комунікація та переговори.

Тренінги будуть проводитися в інтерактивному режимі, і основна увага буде приділена практичним заняттям, роботі в «малих групах», аналізу проблемних питань та бар’єрів рівноправного партнерства чоловіків та жінок. За результатами проходження школи учасники, які успішно складуть фінальний тест, отримають сертифікати про проходження курсу.

Тренінг відбудеться 3-5 квітня 2020 року в м. Львів. Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори забезпечують харчування учасників тренінгу, роздаткові матеріали та компенсацію витрат на проїзд.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити аплікаційну форму до 10 березня 2020 року.

Про результати конкурсного відбору буде повідомлено до 18 березня 2020 року. Будь ласка, зверніть увагу, що ми будемо контактувати лише з відібраними кандидатами.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.