bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сертифікаційний курс пермакультурного дизайну
27.02.2020

Пермакультура – це створення систем, які працюють в гармонії з природними процесами, з мінімальними витратами праці і без шкоди для навколишнього середовища. 

Сертифікаційний курс пермакультурного дизайну дає вам теоретичні та практичні знання з різних аспектів пермакультури. По завершенню курсу ви отримаєте міжнародний сертифікат і можливість подальшого росту в якості викладача пермакультури та пермакультурного дизайнера.

Курс складається з трьох частин:

1. Теоретична частина - відеолекції - 36 годин, близько 10 доповідачів з України та закордону. Записи викладені на youtube і ви можете вивчати їх у зручний для вас час. 

2. Практична частина в центрах пермакультури. В 2020 році ми пропонуємо два варіанти практики: три модулі протягом літа в різніх пермакультурних центрах або один тиждень в одному місці. Практична частина, це можливість відвідати місця, де пермакультура вже застосовується, зануритися на декілька днів в інший світ, зробити власними руками чимало речей, отримати нові знайомства, обмінятися досвідом з іншими учасниками та обов’язково знайти нових друзів.

3. Дизайнерський практикум. Ви розробите реальний дизайнерський проект в командах та презентуєте його всім. Завершується курс обговоренням створених проектів, отриманням сертифікатів та святкуванням.

Більше інформації ви можете знайти на сайті чи фейсбуку

Випускники сертифікаційного курсу пермакультурного дизайну 2019 року. Вручення сертифікатів

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.