bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

МБО «БФ «СОС Дитячі Містечка» Україна запрошує на серію безкоштовних семінарів
23.03.2020

У непростій ситуації, в якій зараз перебуває світова спільнота та кожна українська родина, надзвичайно важливо володіти механізмами правильної комунікації  та боротьби зі стресом. З цією метою СОС Дитячі Містечка Україна, маючи 16 років досвіду роботи із сім’ями та дітьми в кризових ситуаціях, запускають серію безкоштовних онлайн семінарів.

Під час вебінарів учасники отримають практичні інструменти для збереження  емоційного здоров’я, зниження тривожності та психологічної підтримки. Психологи та педагоги поділяться порадами щодо правильної комунікації із дітьми про поведінку під час епідемії COVID-19, організації дозвілля та генерування позитивних емоцій.

Вебінари відбуватимуться за наступним розкладом:

23.03, 11.00 - «Як пережити стрес і що робити, коли ви не можете змінити реальність?».
Спікер - Оксана Кім, психолог, спеціаліст по травмі.

24.03, 12.00 - «Трансформація агресії в радість та інші позитивні емоції».
Спікер - Людмила Галіцина, магістр психології, арт-терапевт, автор та упорядник 25 навчально-методичних збірників.

25.03, 11.00 - «Дозвілля в умовах карантину».
Спікер - Анастасія Медко, старший тренер та співробітник центру розвитку особистості “TraningBOХ”, практичний психолог, арт-терапевт, терапевт піскової терапії.

26.03, 11.00 - «Як не піддаватися паніці».
Спікер - Анастасія Медко, старший тренер та співробітник центру розвитку особистості “TraningBOХ”, практичний психолог, арт-терапевт, терапевт пісочної терапії.

27.03, 11.00 - «У пошуках ресурсу».
Спікер - Вікторія Галстян, сертифікований спеціаліст у методі Позитивна психотерапія, старший викладач кафедри соціальної політики Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова.

Для участі у вебінарах необхідна реєстрація за посиланням:
https://bit.ly/2wfhzqb
Усім, хто пройде реєстрацію, у день проведення вебінару буде надіслано листа з посиланням на участь.

СОС Дитячі Містечка Україна - благодійна недержавна організація, що розпочала діяльність у 2003 році та працює задля попередження сирітства в Україні, розвитку сімейних форм виховання для дітей, позбавлених батьківського піклування та підтримки молоді, яка виходить з-під опіки. Організація є членом міжнародної федерації SOS Children’s Villages International (SOS Kinderdorf). СОС Дитячі Містечка Україна працює відповідно до конвенції ООН про права дитини та поширює її принципи.

СОС Дитячі Містечка– єдина організація в Україні, що комплексно підходить до проблеми сирітства, працюючи не лише з наслідками, а й над профілактикою. За 16 років роботи в Україні, завдяки організації понад 250 дітей отримали нові родини, понад 5 тис дітей залишилися у рідних сім’ях та отримують належне батьківське піклування, понад 80 тис дітей та дорослих отримали допомогу.

Контакти

  • fb:sos.cv.ua
  •  sos-ukraine.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.