bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Контроль влади громадою»
26.03.2020

Інститут «Республіка» та Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» запрошують мешканців Дніпропетровської області взяти участь у онлайн-тренінгу 27 квітня. 

Ви активна людина та розумієте, що якісні зміни впроваджуються, лише коли громадяни долучаються до процесу керування громадою. Хочете знати більше про методи та механізми контролю за діяльністю місцевої влади? Вас цікавить, як можна долучатися до прийняття рішень у громаді та вирішувати проблеми громади? Ми разом знайдемо відповіді на ці та інші запитання. Якщо Вам стало цікаво - цей захід саме для Вас! 

ВІ “Активна Громада” Дніпра від Інституту “Республіка” запрошує Вас взяти участь у тренінгу “Інструменти контролю влади громадою”!

ДАТА: 27 березня 2020 року
МІСЦЕ: фейсбук-сторінка Активної Громади Дніпра https://www.facebook.com/AktyvnaHromadaDnipra/
ЧАС: 17.30 - 18.30 

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/18_PJSX1VTxutnn2tv98yB96kizM4JrriUoSQsnkNzwU/edit

Тренінг “Інструменти контролю влади громадою ” – це навчання, де всім охочим допоможуть розібратися у питаннях повноважень та обов’язків органів місцевого самоврядування, як саме громадяни можуть контролювати представників місцевої влади та для чого це потрібно.

Тренінг спрямований на підвищення системного впливу громадян на політичні процеси в Україні через освіту (як відбувається управління в громадах). Важливо, щоб громадяни були обізнаними в питаннях локальної політики, функціях та відповідальності виборних осіб.

Запрошуємо долучитися до тренінгу активних громадян, депутатів місцевих рад, їх помічників, громадських діячів міста, студентів та всіх, хто зацікавлені в отриманні знань для розвитку власної громади.

Контакти організатора: 
Дмитро Твердохліб, комунікаційний координатор ВІ “Активна Громада” у Дніпрі, Телефон: +380990043790; електронна пошта: [email protected] 

Запрошуємо всіх охочих долучатися. 
Разом ми змінюємо людей, щоб змінити країну!

УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА

Примітка. Захід організований за підтримки Національного Демократичного Інституту. Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту “Республіка”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.