bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зумінари з особистого та професійного розвитку для ветеранів_ок та активістів_ок
02.04.2020

Молодіжна організація «СТАН» починає десятиденний марафон (зумінаріум*) із проектного менеджменту, маркетингу та особистого розвитку.

Для кого?

Для активних ветеранів_ок, їхніх родин, громадських діячів_ок та волонтерів_ок, котрі працюють з військовими.

Передісторія: Із травня тренер(к)и “СТАНу” працюють у проєкті “Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей”. Протягом року ми проводили тренінги для громад Львівщини. Через карантин довелось скасувати частину заходів, але залишити громади, які на нас розраховували, без підтримки наша команда не могла. Тоді виникла ідея розширити теми й перенести події в площину онлайн.

Так виклик перетворився на можливість, адже ми можемо поділитися досвідом і знаннями не тільки з львів’янами, а й із ветеран(к)ами та активіст(к)ами усієї країни.

Отже, із 1 і до 10 квітня СТАН проведе 10 онлайн-зустрічей (зумінарів*), пройшовши які, Ви зрозумієте:

-як управляти проектом/організацією/підприємством навіть у кризовий час;
-як перетворювати виклики на можливості;
-де шукати гроші на соціальні і комерційні проекти;
-як будувати бренд своєї організації/підприємства.

*Що таке зумінар?

Зумінар — це формат освітніх подій, який взяв найкраще від офлайнових тренінгів та вебінарів. Головні принципи зумінару: безпечний простір, тепла атмосфера, практичне навчання. Онлайн-інструментами ми руйнуємо клітки та будуємо мережі.

Усі освітні події проходитимуть в програмі zoom. Якщо Ви хочете приєднатись до нас зі смартфону, треба встановити спеціальний безкоштовний додаток. Якщо ж заходите із комп’ютера, потрібен лише плагін. Він встановлюється автоматично. Детальніше про zoom тут: https://zoom.us/ru-ru/meetings.html.

 Участь у зумінарах безкоштовна!Обрати тему та зареєструватись можна за посиланням: https://cutt.ly/ltTXra1.

За годину до початку події Вам на пошту, а також у меседжер, надішлють посилання на зумінар. Радимо за 10 хвилин до старту перевіти зв’язок для комфортної роботи.

Зумінари проходитимуть у межах проекту “Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей”, який впроваджує Міжнародна організація з міграції та реалізує у Львівській області Молодіжна організація “СТАН” за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти

  • +380977512464

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.