bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-курс «Активна Громада - Успішна Громада» для учасників з ОТГ
15.04.2020

ВІ «Активна Громада» міста Дрогобич запрошує мешканців об'єднаних територіальних громад (ОТГ) регіону взяти участь в онлайн-курсі «Активна Громада - Успішна Громада», який передбачає три вебінари тривалістю 60 хвилин.

- управління: як здійснюється управління ОТГ?Голова громади, депутати, виконавчий комітет: Хто за що відповідає? 

- бюджет: Що таке Бюджет Громади? Як формується та куди витрачаються кошти?

- контроль: Як Я можу впливати на розвиток ОТГ? 

Після участі у всіх трьох годинних тренінгах учасники зможуть отримати сертифікат, що засвідчуватиме їх проходження даного курсу.

Дата і час: 23, 24, 25 квітня з 19:00 - 20:00

Онлайн тренінги проходитимуть на платформі “My Own Conference”, що не потребує встановлення жодних додатків. Все, що потрібно - це доступ до інтернету та будь-який зручний для вас гаджет. Ви отримаєте посилання, за яким відбудеться вебінар після реєстрації на ваш email!

ЩОБ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ПОТРІБНО ЗАПОВНИТИ КОРОТКУ ГУГЛ - ФОРМУ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekczlfynHpHKuUrgkrZAHC4P2Mg_ILVuTBK3W_a28BMlCd0Q/viewform

Ви активна людина та розумієте, що якісні зміни впроваджуються, якщо громадяни долучаються до процесу керування в громаді. Хочете знати більше про методи та механізми контролю за діяльністю місцевої влади? Розуміти хто за, що відповідальний та хто має більше повноважень для розв’язання проблем громади? Вас цікавить як наповнюється місцевий бюджет та на, що витрачається? Про це та інше говоритимемо на годинних вебінарах в рамках онлайн-курсу “Активна Громада - Успішна Громада”. Долучайся аби бути тою зміною на краще, яку всі чекають!!!

Вебінар спрямований на підвищення системного впливу громадян на політичні процеси в Україні. Важливо, щоб громадяни краще розумілися у сфері локальної політики, функціях та сфері відповідальності виборних осіб. А також, щоб мешканці ОТГ вміли впливати на прийняття рішень місцевого значення. 

Запрошуємо долучитися до вебінару активних громадян, депутатів місцевих рад, їх помічників, громадських діячів міста, студентів та всіх громадян, які зацікавлені у отриманні знань про управління громади.

Тренерка онлайн-курсу

Юркевич Олена, регіональна координаторка ВІ “Активна Громада” у м. Дрогобич, Телефон: 0978968089; електронна пошта: [email protected]

Запрошуємо долучатися незалежно від віку та зайнятості! 

Разом ми змінюємо людей, щоб змінити країну!

Примітка. Захід організований за підтримки Національного Демократичного Інституту.

Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту “Республіка”.

Контакти

  • Юркевич Олена
  • регіональна координаторка ВІ “Активна Громада” у м. Дрогобич
  • Телефон: 0978968089; електронна пошта: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.