bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-тренінг зі стратегічних комунікацій для громадських організацій Волині та Житомирщини
20.04.2020

Уже з понеділка, у рамках проєкту «Коаліції ОГС Полісся – синергія і вплив», команда проведе першу частину онлайн-тренінгу зі стратегічних комунікацій для громадських організацій Волині та Житомирщини.

Мета вебінару:

  • надати знання та сформувати навички у представників коаліцій щодо комунікації з цільовою аудиторією, партнерами та громадами, в яких вони працюють; 

  • ознайомити з методиками планування та організації інформаційних кампаній на прикладі конкретних кейсів громадських організацій.

Досвідом ділитиметься Марина Говорухіна, експерт у сфері стратегічних комунікацій з 10-річним досвідом. Автор книг про стратегічні комунікації для громадських організацій.

До участі запрошуємо представників організацій громадянського суспільства та соціально відповідального бізнесу Волинської та Житомирської областей. Для участі потрібно заповнити форму: https://bit.ly/3cp1gpW

Захід проводиться в рамках проекту «Коаліції організацій громадянського суспільства Полісся: синергія та вплив», який  впроваджується Центром демократії та верховенства права у рамках проекту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.