bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар МРІ: Що має знати молодь про роботу місцевих рад? #ВизначайСвоєМайбутнє
02.07.2020

Міжнародний республіканський інститут (МРІ) в Україні за підтримки Агентства Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID) 9 липня проведе четвертий вебінар у рамках ініціативи #DefineYourFuture - «Що має знати молодь про роботу місцевих рад?». Початок о 16:00. 

Запрошуємо до участі активну молодь, громадських активістів, представників політичних партій та кандидатів у депутати, які планують брати участь у місцевих виборах 2020 року.   

Цей вебінар допоможе вам відповісти на запитання, навіщо молоді ставати депутатами та долучатися до роботи місцевої влади та краще зрозуміти, чим займається місцева рада та які повноваження вона має для вирішення проблем молоді. Тренери вебінару також розкажуть про можливості й перешкоди участі молоді у місцевих виборах-2020. 

Під час вебінару будуть обговорюватися наступні теми:

  • механізми впливу на справжні зміни у твоєму місті 
  • молодіжні програми та фінансування спорту 
  • стажування у місцевих радах та їх виконавчих органах 

Тренери: Віктор Цуканов, депутат Бердянської міської ради. Наталія Сабліна, депутатка Первомайської міської ради, Секретарка Первомайської міської ради (2015-16 роки). Обидва тренери є активними і відомими у своїх громадах  з великий досвід депутатської роботи та організації виборчих кампаній.

Для участі необхідно заповнити анкету до 9 липня до 12:00 включно:

Відібрані учасники отримають запрошення на вказану в анкеті електронну пошту. Орієнтовна тривалість вебінару – 1,5 години.

#DefineYourFuture / #ВизначайСвоєМайбутнє - це ініціатива Міжнародного республіканського інституту в Україні, спрямована на залучення молоді до громадської та політичної активності напередодні місцевих виборів 2020 року. Ініціатива включає навчальні онлайн семінари для молодих кандидатів у депутати та членів виборчих команд, школу дебатів для підвищення якості політичної дискусії та конкурс коротких мотивуючих відео для заохочення молоді брати участь у виборах.     

Контакти

Коментарі

Любов Шарапова   1385 днів тому   #  

Посилання на реєстраційну форму: https://bit.ly/38ieYKG

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.