bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Основи фінансів та інвестицій» - новий безкоштовний онлайн-курс на Prometheus
08.07.2020

На платформі Prometheus стартував безкоштовний онлайн-курс «Основи фінансів та інвестицій», створений командою експертів інвестиційної галузі.

Курс розрахований на широке коло слухачів – від студентів до фахівців.

Тому він охоплює декілька рівнів підготовки.

По-перше, початківцям буде пояснено основи функціонування фінансового сектору та інвестиційної галузі, мікро- та макроекономіки, фінансової звітності та фінансового аналізу і т.і. Детальну увагу буде приділено професійній термінології (акції, облігації, фонди, фіскальні політики, відсоткові ставки, кореляції, форварди, ф’ючерси, IPO, опціони, свопи тощо).

По-друге, фахівці отримають розуміння, як правильно побудувати інвестиційний портфель, як ним керувати і дізнаються, як аналізувати результативність інвестицій. Зокрема, лектори курсу приділяють значну увагу визначенню інвестиційних цілей, формуванню інвестиційної політики, диверсифікації та стратегіям управління інвестиційним портфелем, оцінюванню та управлінню ризиками, інвестиційній документації.

Посилання на курс: https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+FIN101+2020_T2/about

Цей курс створений командою Асоціації інвестиційних професіоналів CFA Society Ukraine за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку в рамках гранта, наданого проєктом USAID «Трансформація фінансового сектору».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.