bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар МРІ «Електоральне дослідження округу своїми силами»
10.07.2020

Четвер, 16 липня. Початок о 16:00.  

Міжнародний республіканський інститут (МРІ) в Україні, за підтримки Агентства Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID) у рамках ініціативи #DefineYourFuture/#ВизначайСвоєМайбутнє проведе п’ятий вебінар на тему «Електоральне дослідження округу своїми силами». 

Запрошуємо до участі активну молодь, громадських активістів, представників політичних партій та кандидатів у депутати, які планують брати участь у місцевих виборах 2020 року.     

Дізнайтеся, як зекономити на соціологічному дослідженні та які є безкоштовні ресурси для повноцінного електорального аналізу свого виборчого округу. Експерти розкажуть, де знайти та як використовувати публічну інформацію, відкриті джерела, бази даних та реєстрів для вивчення Вашого виборця та планування успішної виборчої кампанії, а також покажуть як з допомогою карт та даних сайту «Електоральна пам’ять» (ukr.vote ) проаналізувати поведінку виборців у Вашому окрузі за останні 10 років. 

Головні теми, які будуть розкриті під час вебінару: 

  1. Польові дослідження, паспортизація округу 
  2. Використання адресної, телефонної книги та «жовтих сторінок» 
  3. Збір даних з відкритих земельних, майнових, бюджетних баз та реєстрів 
  4. Отримання інформації з джерел публічної інформації органів місцевого самоврядування та державної влади 
  5. Використання онлайн-платформи “Електоральна пам’ять” (ukr.vote 

Тренери вебінару: 

Олександр Солонтай, експерт Інституту політичної освіти,  був депутатом Ужгородської міської ради (2002-2006) та Закарпатської обласної ради (2006-2010), має багаторічний досвід проведення виборчих кампаній. 

Андрій Горбаль, виконавчий директор ГО «Український центр суспільних даних», має понад 15 років досвіду планування, розробки та реалізації медіа-кампаній та інформаційних проектів, програм громадської просвіти в Україні та Центральній і Східній Європі. 

Для участі необхідно заповнити анкету до 16 липня, до 12:00 включно: https://bit.ly/2VYU3Hh 

Відібрані учасники отримають запрошення на вказану в анкеті електронну пошту. Орієнтовна тривалість вебінару – 1,5 години. 

#DefineYourFuture / #ВизначайСвоєМайбутнє - це ініціатива Міжнародного республіканського інституту в Україні, спрямована на залучення молоді до громадської та політичної активності напередодні місцевих виборів 2020 року. Ініціатива включає навчальні онлайн семінари для молодих кандидатів у депутати та членів виборчих команд, школу дебатів для підвищення якості політичної дискусії та конкурс коротких мотивуючих відео для заохочення молоді брати участь у виборах.  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.