bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір учасників до літнього наметового табору «Police for Youth»
13.07.2020

Громадська організація “Культурно-освітня платформа “Сенс” запрошує до участі в літньому наметовому таборі «Police for Youth» в рамках проєкту «Громада та поліція: розбудова партнерства заради безпеки».

Наметовий табір «Police for Youth» буде проведено з метою розвитку довіри та налагодження співпраці між поліціантами, молоддю та підлітками, в тому числі з інвалідністю, через спільну участь, змістовні активность й захист культурно-історичної спадщини.

Які активності заплановані? 
*Під час табору учасники глибше зануряться в тему прав людини та стратегій їх захисту. Плануємо обговорити питання миру, конфліктів та підходів до їх вирішення.
*Поліціанти навчать учасників табору основам самозахисту, як відстоювати свої права та як надавати першу домедичну допомогу. Проведемо змагання з дартсу та орієнтації на місцевості.
*Окрема увага буде приділена питанням захисту археологічних пам’яток: курганів та поселень. Під час таборування учасники візьмуть участь у СПРАВЖНІХ археологічних розкопках!

Час та місце проведення ? З 8 по 12 серпня неподалеку від с. Ялта Донецької області.

Для кого? 
Для підлітків, молоді, в тому числі з інвалідністю та всіх, хто готовий розвивати довіру та налагоджувати співпрацю з поліцією та зберігати й захищати пам’ятки археології.

Вимоги до учасників:
- мешкати на території Мангушського району (смт. Ялта, Нова Ялта, Мангуш, Урзуф, Юр’ївка тощо), майбутніх Волновської та Сартанської ОТГ;
- мати бажання розвиватись;
- бути відкритим у спілкуванні;
- мати страховий поліс на час поїздки (вартує приблизно 50 грн.).

Що очікуємо від учасників:
Поширення успішного досвіду участі в проєкті в своїх населених пунктах.

Вартість?
Проїзд, проживання в наметах, харчування та всі необхідні матеріали під час проекту забезпечуються організаторами. Якщо з певних причин (за станом здоров’я) Ви не можете ночувати в таборі, планується транспортування учасників від місця проживання до наметового табору та назад. Для нас цінно провести інклюзивний наметовий табір. 

Яким чином можна долучитися? 
Заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/xPWFr1zjrYdtoWk98 до 27 липня 2020 р.

Результати відбору оголосимо до 31 липня 2020 р.

Детальна інформація щодо перебігу проекту буде доступна на фейсбук-сторінці Громадської організації «Культурно-освітня платформа «Сенс» ось тут та фейсбук-групі студентського історико-археологічного товариства Маріупольського державного університету https://www.facebook.com/groups/1965972473649594/

Координатор проєкту Світлана Арабаджи, контактна інформація:

e-mail: [email protected]

тел.: +38(097) 414-45-81

Проєкт реалізується в партнерстві з Управлінням патрульної поліції в Донецькій області, відділом ювенальної превенції ГУНП в Донецькій області, археологічною експедицією Маріупольського державного університету та Студентським історико-археологічним товариством МДУ.

Проєкт «Громада та поліція: розбудова партнерства заради безпеки» впроваджується громадською організацією «Культурно-освітня платформа «Сенс» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів.

Контакти

  • +38(097) 414-45-81 Світлана Арабаджи

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.