bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Популяризація культурно-історичної спадщини міста Маріуполя та України в цілому
13.07.2020

Громадська організація «Культурно-освітня платформа «Сенс» запрошує маріупольців до участі в проєкті «Розмаїття культурно-історичної спадщини нашої землі»

Що ми хочемо?

-          Створити настільні історичні ігри про культурні та історичні події/особистості/факти в місті Маріуполі та Україні.

-          Залучити маріупольців до процесу розробки, обговорення та тестування культурних продуктів, а також до їх вдосконалення шляхом проведення бранчів та майстерень.

-          Розповсюдити розроблені ігри у бібліотеки, заклади освіти та вільні простори через проведення конкурсу марафон-онлайн.

Для цього плануємо створити ініціативну групу з маріупольців.

Кого запрошуємо в команду?

Підлітків та молодь, представників мистецтва, вчителів і викладачів історії та культурології, співробітників бібліотек та музеїв, а також всіх маріупольців, яким цікаво долучитися до процесу розробки, обговорення та тестування культурних продуктів.

Якщо Ви представляєте одну з етнічних груп міста (наприклад, греків, німців, вірмен, євреїв тощо), ми також будемо раді бачити Вас в нашій команді, оскільки кожний етнос має свої культурні традиції та особливості, і Ваше залучення та ідеї допоможуть відтворити яскраву культурну палітру нашого міста та країни в цілому.

Як можна приєднатися?

Запрошуємо на онлайн тренінг, на якому будемо ділитися ідеями, розпишемо придумані ігри за трьома теоретичними показниками: динаміка – цілі та ядро гри; механіка – правила та умови ігор; елементи – доповнення ігор різними формами такими, як (нагороди, дошки лідерів, бали, рівні) і т д.

Після тренінгу учасники будуть знати:
*Що таке гра й які бувають ігри
*Що таке механіка гри й якими є популярні механіки ігор
*Компоненти гри (ігровий інвентар)
*Етапи розробки настільної гри
*Як описувати правила
*Як тестувати гру й збирати зворотний зв’язок

Коли?

16, 17 та 20 липня з 10.00 до 14.00 на платформі ZOOM (посилання буде надіслано обраним учасникам перед тренінгом).

Для участі заповніть анкету за посиланням https://forms.gle/QQKSupbQZGMJiKHk6

Детальна інформація щодо перебігу проекту буде доступна на фейсбук-сторінці Громадської організації «Культурно-освітня платформа «Сенс» https://www.facebook.com/Cultural.and.educational.platform.sense/   

Координаторка проєкту Світлана Арабаджи, контактна інформація:

e-mail: [email protected]  

тел.: +38(097) 414-45-81

Проєкт «Розмаїття культурно-історичної спадщини нашої землі» реалізується ГО «Культурно-освітня платформа «Сенс» в партнерстві зі Студентським історико-археологічним товариством @Маріупольського державного університету за підтримки @Українського культурного фонду.

Контакти

  • +38(097) 414-45-81 Світлана Арабаджи

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.