bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Цикл тренінгів «Мамо, я в політику!» (Кривий Ріг)
14.07.2020

Запрошуємо всіх на Цикл тренінгів «Мамо, я в політику!», який відбудеться вже у липні — серпні цього року в 3 містах України, зокрема - в Кривому Розі!

Ми не будемо переконувати вас, що політика — то не «брудна справа», а цікавий вид діяльності для тих, хто не боїться брати на себе відповідальність і розвивати своє місто й країну. Ми не будемо доводити, що політика може бути чесною та некорумпованою.
Ми впевнені, що в Україні є молодь, яка вірить у це й готова діяти.
Таких і чекаємо.

Наша мета — допомогти активній і відповідальній молоді дізнатися більше про особливості політичного процесу в Україні та здобути нові навички, зокрема з таких тем, як політичний фандрайзинг, управління, вплив громадського сектору на політику, особливості місцевого самоврядування тощо. Серед експертів-спікерів, які поділяться знаннями й надихнуть, на вас чекатимуть політики місцевого та національного рівнів, експерти і просто фахівці своєї справи!

Більше інформації з приводу проєкту а також побачити хто саме проводитиме тренінги можна на офіційній сторінці організації - https://www.facebook.com/young.lib.ua/

У Кривомі Розі тренінги будуть проходити у такі дати:
І етап — 25.07; 26.07
ІІ етап — 1.08; 2.08
ІІІ етап — 8.08; 9.08


Щоб зареєструватися - переходьте за посиланням - https://cutt.ly/npAUISy 

Участь у тренінгах, зокрема харчування, роздаткові матеріали й інше, покриває організатор. Організатором виступає ГО «Молоді Ліберали» за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу.

Якщо маєте додаткові запитання — дзвоніть або пишіть нам.
[email protected]
+380671175747 (Telegram, Viber, WhatsApp)

Контакти

  • +380671175747 - Микита

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.