bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ПРООН запустила онлайн-курс зі сталого розвитку для малого та середнього бізнесу
22.07.2020

Українські підприємці, які прагнуть перейти від лінійної до циркулярної  економіки, відтепер можуть пройти новий онлайн-курс  «Як діяти далі: бізнесу про сталий розвиток». Мета курсу – допомогти бізнесам інтегрувати Цілі сталого розвитку ООН у власні стратегії розвитку.
 
«Приватний сектор може бути соціально й екологічно відповідальним, водночас залишаючись успішним бізнесом і сприяючи досягненню 17 Цілей сталого розвитку», – зауважила Постійна представниця ПРООН в Україні Дафіна Ґерчева.
 
Вона також додала, що, інтегруючи Цілі сталого розвитку у свої стратегії розвитку, приватний сектор може допомогти у вирішенні цілої низки проблем – від продовольчої небезпеки і змін клімату до поширення моделей виробництва та споживання, що суперечать принципам сталого розвитку.
 
«У всьому світі відповідальні компанії стають носіями змін, інвестуючи в суспільні блага і захист планети, вибудовуючи партнерство з владою та громадськістю. В Україні бізнес також відіграє вирішальну роль у досягненні прогресу в реалізації національної програми розвитку та пріоритетів країни», – зазначила Постійна представниця ПРООН в Україні.
 
Програма курсу складається з чотирьох модулів, у кожному з яких зібрано коментарі експертів, практичні поради, європейську практику впровадження Цілей сталого розвитку малим і середнім бізнесом. Усі, хто успішно пройдуть курс, отримають відповідний сертифікат.
 
Курс розроблено у рамках проєкту  «Онлайн-освіта задля сталого розвитку», який реалізовується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Німеччини, наданої через Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. У рамках проєкту було розроблено ще два онлайн-курси зі сталого розвитку – для громадських активістів і для державних службовців. Усі три курси безкоштовні й доступні на українських освітніх платформах. 
 
Партнерами курсу «Як діяти далі: бізнесу про сталий розвиток» є Львівська бізнес-школа Українського католицького університету і неурядова організація Prometheus.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.