bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тематичний блок вебінарів на тему «Життя після кризи»
27.07.2020

Команда Центру АХАЛАР рада представити практично-навчальний онлайн блок “Життя після кризи: подолання негативних наслідків травмуючих обставин”, що включає 14 вебінарів (проводитимуться з 1 по 8 серпня), які можна буде переглянути у додатку ZOOM за попередньою реєстрацією. Щоб зареєструватись – переходьте за посиланнями до кожного вебінару окремо. Також слідкуйте за нашими новинами на сторінці Центру – ми нагадаємо про вебінари та розповімо докладніше про кожного спікера.

Вже  1 серпня о 10:00 відкриє тематичний блок програми Центру АХАЛАР Володимир Волошин з вебінаром на тему «Стрес-менеджмент в практиці». Володимир - психолог (спеціалізація кризова психологія, травмотерапія EMDR, арт-терапія), провідний спеціаліст з БСТ в Україні, директор ГО “Інститут психології здоров`я”, координатор дивізіону стресу і психологічної травми національної психологічної асоціації (НПА), супервізор, член правління «ГО EMDR в Україні», член ВГО «Арт-терапевтична асоціація» (Київ).

 Реєстрація на вебінар вже доступна: https://cutt.ly/gstFRKO

Цього ж дня о 12:00 чекаємо на вебінар від Наталії Довгопол - письменниці, авторки декількох романів, молодіжної тренерки. Наталія прочитає вебінар «Напиши свою історію: Як пропрацьовувати свої травми через написання історій». На порядку денному : сила і небезпека однієї історії; власний голос та як його почути; шлях героя та принципи сторітелінгу; зцілення мистецтвом; я – героїня власної історії.


Реєстрація за посиланням - https://cutt.ly/mstZilm

Докладніше про подію: https://goo.su/1R28

Докладніше про повну програму блоку Центру АХАЛАР можна дізнатись за посиланням: https://www.facebook.com/events/627624404834641/permalink/627627518167663/

––––––––––––––––––––––––-
Освітній фест прав людини 2020 став можливим завдяки партнерству з Фондом Домів Прав Людини за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегії «Права людини для України», який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2019-2023 рр.

#Разом_в_Домі_і_вДома #Дім #Освітній_Фест_прав_людини #ahalarfest #urbanбудда #життяпіслякризи

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.