bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний історичний проєкт
19.08.2020

Запрошуємо молодь з України віком 18-26 років взяти участь у міжнародній культурно-освітній програмі з дослідження спогадів про Другу світову війну крізь призму родинних історій. Реченець: 4 вересня.

Разом із учасниками з Польщі та Німеччини ви отримаєте можливість дослідити історію своєї родини та зануритися в період 1933-1945 років, дізнатися більше про місця пам’яті Аушвіц-Біркенау, Берґен-Бельзен, місця пам’яті у Львові. Зголоситися можна до 4 вересня.

Усі заходи проєкту відбуватимуться в онлайні 

Участь у проєкті - це чудова нагода:

  • Отримати досвід спілкування у міжнародній групі;
  • Здобути навички ведення діалогу;
  • Розповісти більше про свою країну та родину одноліткам з Польщі та Німеччини;
  • Провести дослідження про долю власної родини в період 1933-1945 рр. та повоєнні роки, й поділитися зібраними спогадами про ці події;
  • Розширити розуміння про націонал-соціалізм, сталінізм, Голокост і Другу світову війну;
  • Віртуально побачити та переосмислити значення місць пам’яті Аушвіц-Біркенау у Польщі, Берґен-Бельзен у Німеччині та місця пам’яті у Львові/Україна;
  • Отримати сертифікат про завершення програми.

Якщо Ви хочете здобути новий досвід і знання, готові взяти участь у всіх етапах проєкту - це нагода стати одним із 10-ти учасників з України. 

Участь у проєкті безкоштовна.

У вересні на Вас чекає зустріч у національній команді, з 1 жовтня - навчальна програма (10 онлайн-сесій тривалістю 3,5 год. кожна, двічі на тиждень по обіді щовівторка і щоп’ятниці чи щосуботи), запис та опрацювання інтерв’ю з кимось із рідних у листопаді, сесія із презентації досліджень всередині грудня. Опрацьовані дослідження будуть розміщені на вебсайті проєкту. Наступного року існує ймовірність поїздок до Польщі та Німеччини для обміну досвідом.

Просимо зголошуватися до 4 вересня тут.

Більше про особливості цьогорічного проєкту та  коментарі організаторів тут.

Детальна інформація про проєкт тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.