bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Заключна майстерня з фінансування передвиборної агітації
31.08.2020

З огляду на наближення місцевих виборів восени 2020 Національний демократичний інститут міжнародних відносин (NDI) спільно з Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства міжнародних справ Канади та Британської допомоги (UK aid) від уряду Великої Британії, у липні-серпні 2020 року проводять фінальний багатопартійний онлайн тренінг у форматі Майстерні з фінансування передвиборчої агітації на місцевих виборах 2020 року із серії, що проходила влітку 2020 року. 

Мета цих заходів - краще ознайомити учасників із законодавством щодо фінансування передвиборчої агітації та вимогами до фінансової звітності на місцевих виборах, системою державного та громадського контролю за фінансуванням передвиборчої агітації, а також із викликами, які стоять перед жінками-кандидатками, які вирішили балотуватись на місцевих виборах. 

Від імені NDI та IFES ми запрошуємо учасників/ць на фінальну майстерню, які можуть представляти обласний, міський чи районний осередок Вашої партії для участі у майстерні у зазначеному регіоні. До участі запрошуємо представників/ць партії, які займаються питаннями фінансової звітності, залученням коштів (фандрейзингу) чи іншими фінансовими питаннями під час виборчої кампанії.

Враховуючи епідемічну ситуацію з COVID-19, заходи відбуватимуться в онлайн режимі на платформі ZOOM. Для участі у заході кожен учасник/ця має мати комп’ютер із камерою та мікрофоном, а також смартфон. Посилання на онлайн майстерню, а також інструкції щодо користування Zoom буде надіслано зареєстрованим учасникам/цям безпосередньо перед проведенням заходу.

Майстерня пройде 11 вересня і триватиме 4 години, з 15:00 до 19:00.

Щоб зареєструватись до участі в майстерні, просимо учасників заповнити реєстраційну форму. Кінцевий термін заповнення заявки - 10 вересня.

Прохання розіслати інформацію осередкам в регіони.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь, до Олександра Жеки ([email protected], 093 609 71 37), Софії Котенко ([email protected], 096 982 22 77).

Щиро дякуємо за співпрацю!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.