bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Розбудова енергетичної стійкості та самодостатності ОТГ в Україні»
15.09.2020

Ініціатива має на меті підвищення рівня обізнаності жителів громад Запорізької, Харківської, Донецької, Луганської, Сумської, Миколаївської та Херсонської областей про можливості зміцнення енергетичної самодостатності громади та посилення ролі жінок-лідерок у реформі децентралізації.

В ході реалізації ініціативи буде проведено 5 триденні тренінги на тему «Розбудова енергетичної стійкості та самодостатності ОТГ в Україні».

Коли?У період з листопада 2020 року по березень 2021 року (дати проведення тренінгів та їх формат можуть змінюватися залежно від епідеміологічної ситуації в Україні та пов’язаних із цим карантинних заходів). 

Де? Міста Харків, Суми, Запоріжжя, Маріуполь та Миколаїв. 

Під час тренінгу учасниці отримають знання та навички щодооцінки місцевого потенціалу та ресурсів для розвитку енергетичних проєктів ОТГ,  навчаться економити енергетичні ресурси громади, дізнаються, як стати активним споживачем та заробляти на ринку електроенергії, зрозуміють що таке «фандрайзинг» та як жіноче лідерство може допомогти громаді у вирішенні ключових енергетичних питань. Учасниці тренінгу також отримають експертну допомогу у підготовці програм сталого енергетичного розвитку своїх громад. 

Участь у тренінгах, а саме проїзд, проживання, харчування та забезпечення навчальним матеріалом повністю покривається організаторами.

До участі у тренінгах запрошуються зацікавлені в енергетичному розвитку та енергетичній незалежності громад представниці ОТГ, ОДА, РДА, місцеві  депутатки, а також громадські активістки Запорізької, Харківської, Донецької, Луганської, Сумської, Миколаївської та Херсонської областей

Для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету:

https://forms.gle/GKisLUx7BggfZCi98

Кінцевий термін подання анкети – 10 жовтня 2020 р.

Маєте запитання? Напишіть нам [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.