bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги «Медіаграмотність у регіонах України: Запорізька область»
16.09.2020

Мета і завдання проєкту – підготувати тренерів із медіаграмотності, вдосконалити їхні знання та навички з медіаграмотності та проведення тренінгів, популяризувати критичне мислення в громадах Запорізької області.

УВАГА! За умови стабільної ситуації з COVID-19 проєкт відбуватиметься в змішаному очно-дистанційному форматі. Якщо цього вимагатимуть карантинні заходи, то всі активності будуть лише в онлайн-форматі. За умови очних тренінгів будуть дотримані всі заходи безпеки (масковий режим, дезінфекція та ін.)

Етапи проєкту:
1 етап (5 жовтня - онлайн; 11-14 жовтня 2020 року - очно) – підготовка тренерів у м. Запоріжжя (на базі ЗНУ).
2 етап (жовтень-листопад 2020 року) – проведення учасниками проєкту власних тренінгів із медіаграмотності в своїх громадах (4 тренінги по 3-4 години для 15 учасників кожен) та підготовка звітів про проведені тренінги. Учасникам надаватиметься консультаційна допомога від тренерів, роздаткові матеріали і кошти на проведення кава-пауз.
3 етап (10-11 грудня 2020 року) – завершення навчання, обмін досвідом, обговорення підсумків проєкту в м. Запоріжжя (на базі ЗНУ).

До участі в проєкті запрошуються вчителі шкіл, викладачі ЗВО, журналісти та громадські активісти, які проживають у Запорізькій області (Увага!!! учасники мають бути НЕ з міста Запоріжжя!). По завершенню проєкту за умови виконання всіх завдань учасники отримають сертифікат.

Проєкт проходить за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Учать у проєкті є безкоштовною. Організатори покривають витрати на навчання, роздаткові матеріали, проїзд, проживання та харчування. За проведення власних тренінгів учасники не отримують оплату праці, оскільки це є частиною навчання.

Крайній термін подачі заявок – 25 вересня 2020 року.

Форма заявки на участь у проєкті за посиланням: https://forms.gle/FmnjEZHN3atfNru59 

Контакти

  • Тел. 066-111-4753 (Катерина Сіріньок-Долгарьова)
  • 067-763-7392 (Світлана Запольських). Ел. пошта: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.