bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшоп з програмування «We’re girls…and we CAN CODE IT
17.09.2020

Запрошуємо на практичний воркшоп від Noosphere Engineering School та робототехнічної команди CORE «We’re girls…and we CAN CODE IT

[!] Подія безкоштовна та відкрита для всіх, хто цікавиться робототехнікою та програмуванням (вік учасників – від 12 до 25 років).

Вперед за новими знаннями, навичками та враженнями! Реєструйтесь тут → https://bit.ly/Meet-n-Code-register-1


ПРО ПОДІЮ:

22 вересня у Noosphere Engineering School в режимі реального часу дівчата-кодери продемонструють базові навички та компетенції створення авторського коду мовою Java, який запрограмує робота на виконання певної послідовності дій.

Учасники воркшопу зможуть створити власний код, надіслати його менторам та відразу перевірити його дію, наділивши спеціально створеного робота базовим функціоналом: рух вперед-назад, повороти, обертання, управління джойстиком, розкручування сервоприводу.
Робот знаходитиметься у приміщенні, де будуть кодувати дівчата → тому кожен зможе одразу побачити як діє його авторський код.

Наприкінці воркшопу буде відзначено кращих учасників, чий унікальний код дозволить роботу найуспішніше виконати місію.


НАЙЦІКАВІШЕ! Ми прагнемо популяризувати кодування серед дівчат, поділившись знаннями та навичками у програмуванні, тому саме представниці прекрасного полу є менторами на нашому воркшопі! Новизна заходу – вперше в онлайн форматі буде проведено унікальний воркшоп з програмування на прикладі рóбота для змагань «First Tech Challenge» українською мовою від дівчат-кодерів.

Використання мови програмування Java як однієї з найпопулярніших мов для бекенд-розробки, дозволить учасникам легко і просто зануритися у світ програмування. Менторство дівчат-кодерів допоможе зруйнувати гендерні стереотипи щодо професіоналізму дівчат в ІТ сфері та залучити більше молоці (особливо дівчат) до кодування.


Захід відбувається в рамках тижня програмування ЄС та ініціативи Meet and Code. Ініціатива Meet and Code проводиться за фінансування корпорації SAP. В Україні Meet and Code реалізується Ресурсним центром ГУРТ, який у партнерстві з TechSoup впроваджує Програму технологічної підтримки НПО України.

#meetandcode #codeEU #SAP4Good #ГУРТзаряджає #NoosphereEngineeringSchool

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.