bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Медіашкола «Відкритий світ 3» для представників благодійних та громадських організацій
22.09.2020

Благодійна організація «МБФ «Час служити» (м. Ірпінь, Київська обл.) запрошує громадські та благодійні організації на навчання у проєкті «Медіашкола «Відкритий світ 3», який організовано за підтримки Svenska institutet (Швеція).

Мета проєкту: зміцнити співробітництво НУО і засобів масової інформації та озброїти НУО ефективними інструментами комунікацій та інформування.

«Медіашкола «Відкритий світ 3» - це навчальний курс, який триває 4 місяці. Крім участі в сесіях онлайн/офлайн, учасники виконують домашні завдання і отримують консультації експертів.

  •  Для чого і як НУО співпрацювати з медіа?
  • Як НУО використовувати соціальні мережі?
  • Як організувати і провести успішну інформаційну кампанію?
  • Як створити якісні відео- та фотоматеріали?
  • Для чого PR благодійним та громадським організаціям?
  • Як підтримувати довіру громади до організації?
  • Як неурядовим організаціям презентувати себе у медіа?
  • Що таке медіапланування для НУО?

Протягом навчання учасники складуть свої власні медіа-плани, сценарії інформаційних кампаній, комунікативні стратегії, навчаться писати прес-релізи, співпрацювати зі ЗМІ, залучати волонтерів, створювати власні сайти, фото- та відеоматеріали, використовувати соцмережі для інформування про діяльність організації та залучення волонтерів, вести свої сторінки в соцмережах.

Учасники навчаться розказувати про свою діяльність і про проблеми, які намагаються вирішити, залучати волонтерів, взаємодіяти з журналістами і громадою, а головне – використовувати мінімальні ресурси для інформування.

Учасники, які успішно завершили курс, отримують мінігранти на підтримку інформування в своїй організації.

До участі у проєкті запрошуємо організації, які надають послуги соціально незахищеним верствам населення і не мають досвіду проведення інформаційних кампаній. Географія проекту: східні, південні та північні регіони України.

Викладачі школи – експерт, засновник школи журналістики зі Швеції Торбіан Столпе, українські громадські активісти Уляна та Віталій Пчолкіни, журналістка, редакторка проекту «Радіо Свобода» Олена Юрченко.

Цей навчальний курс розроблений спеціально для українських громадських організацій і відпрацьований на практиці на курсах медіашколи, в якій брали участь НУО з різних областей України.

Початок навчання 7-8 листопада 2020 року.  

Участь у медіашколі «Відкритий світ 3» безплатна. Навчання проводитиметься онлайн та офлайн. Учасники протягом навчання офлайн забезпечуються харчуванням та проживанням.

Вартість проїзду не відшкодовується.

Для участі у медіашколі реєструйтесь за посиланням:

https://bit.ly/35AIZFW

Перші відео експертів «Медіашколи «Відкритий світ 3» є на каналі:

http://bit.do/fJEU5

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.