bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Моніторинг місцевих бюджетів: партнерства і адвокація»
29.09.2020

Громадські активісти, члени Робочих груп з громадської безпки та соціальної згуртованості та представники органів місцевого самоврядування Дружківки, Слов’янська, Мирнограда, Кремінної, Новоайдара та Біловодська запрошуються на одноденний тренінг «Моніторинг місцевих програм та бюджетів: будування партнерств та проведення адвокаційної кампанії в сфері безпеки громади, доступу до правосуддя та соціальної згуртованості».

Під час заходу учасники розберуться, що хочуть мешканці бачити у своїй громаді і що їм у цьому заважає; чому соціальний аудит на основі Методології моніторингу та оцінки місцевих бюджетів - це обопільно вигідний процес і для ОГС, і для ОМС; а також обговорять участь громадян у спільному вирішенні бюджетних питань в сферах громадської безпеки, доступу до правосуддя та соціальної
згуртованості. Під час практичної частини учасники розроблять інструменти, стратегії та алгоритми співпраці для своїх громад.

Розклад тренінгових сесій:
1 група: Слов’янськ та Мирноград - 14 жовтня;
2 група: Кремінна та Новоайдар - 15 жовтня;
3 група: Біловодськ та Дружківка - 16 жовтня.

Орієнтовна тривалість тренінгової сесії - 4 години (з 10:00 до 14:00, з перервою на обід). Сесії проводитеме тренер та експерт проєкту “Розбудова потенціалу організацій громадянського суспільства (ОГС) та Робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості (РГГБСЗ) в частині моніторингу місцевих бюджетів та адвокатування змін до бюджетів з акцентом на безпеку громади, посилення доступу до правосуддя та соціальну згуртованість в цільових громадах Донецької та Луганської областей” - Світлана Олєйнікова. Сесії відбуватимуться онлайн, через сервіс Zoom. Всі зареєстровані учасники отримають Zoom посилання для участі в тренінгу на свою електронну пошту напередодні тренінгу.

Для реєстрації на тренінг необхідно заповнити Google-форму: https://forms.gle/Pw7fiGCrDbiSzwdq8.

Дедлайн реєстрації на тренінг: 12 жовтня 2020 р. (до 23:59).

Проєкт реалізується консалтинговою компанією ТОВ «Synergy Development Consulting» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Королівства Данії, Королівства Швеції та Швейцарської Конфедерації.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.