bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

HumanHub – Профорієнтаційна програма для молоді
19.10.2020

З 2 листопада 2020 року на Станції Харків стартує черговий етап проекту «HumanHub» (Створення можливостей для розвитку молоді як особистостей і конкурентоспроможних професіоналів) за підтримки Компанії MobiDev.

Навчання триватиме 8 тижнів, 1-2 рази на тиждень (будній день, друга половина дня) в онлайн форматі. 

Для участі бажано мати комп’ютер/ноутбук із доступом до Інтернету, за його відсутності також можливо використання мобільних пристроїв  (планшет, смартфон). 

Чим займемося?

Під час навчання учасники отримають знання та сформують уміння в технологіях підготовки до здачі ЗНО, вибору професії, спеціальності і навчального закладу, в особливостях процедури вступу до закладів освіти, в пошуку можливостей і подачі заяв на закордонні стажування, в написанні CV, резюме та есе, зможуть зустрітися з успішними людьми  - представниками різних професій та багато іншого.

Що учасники отримають?

В кінці проекту учасники зможуть визначитися з обраною професією, підібрати ЗВО / інший навчальний заклад, факультет і спеціальність та спробують себе у конкурсах на безкоштовні міжнародні стажування.

Супербонус

Активні учасники, які успішно захистять підсумковий проект (презентують його публічно), зможуть отримати від компанії MobiDev стипендію на оплату підготовчих курсів в обраному ВНЗ чи інших професійних курсів.

Навчання безкоштовне для учасників. Старт навчання наступного етапу - 02 листопада 2020 року.

Хто може взяти участь?

Молодь 14-17 років (8-11 клас у 2020-2021 навчальному році), які мешкають в Харкові та Харківській області (більше інформації за посиланням на анкету).

Зареєструватися можна за посиланням (https://forms.gle/btiEtBdAWGsqTfW48) до 30 жовтня 2020 року. Кількість місць обмежена, учасники, які пройшли відбір, отримають підтвердження електронною поштою (будьте уважні, вказуючи пошту в анкеті).

Або зателефонувати 0 800 408 400 (дзвінки безкоштовні), 095-710-06-31

Для тих, хто вже зареєструвався раніше і чекає на відповідь: реєструватися повторно не потрібно, ми бачимо ваші анкети і вже скоро зв’яжемося з вами.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.