bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з комунікації та адвокації для громадських організацій від ABA ROLI
05.11.2020

Американська асоціація юристів Ініціатива з верховенства права (ABA ROLI) запрошує представників громадянського суспільства з усієї України, які опікуються темами свобод в Інтернеті та свободи вираження поглядів онлайн, взяти участь у безкоштовному 4-денному тренінгу, присвяченому комунікації та адвокації громадськими організаціями. Тренінг проходитиме з 24 по 27 листопада, в режимі онлайн, по 3 години щоденно. Тренерка основної частини – Марина Говорухіна. Платформа для проведення – Zoom. Даний тренінг – перший із чотирьох запланованих із цієї тематики.

Для участі в тренінгу необхідно заповнити форму до 18 листопада, 18.00 - https://forms.gle/CLweUTkRDpSFXanP7. Перед підтвердженням участі, ABA ROLI зв’яжеться з обраними до участі кандидатами для обговорення деталей тренінгу та надасть повну програму заходу.

Мета першого тренінгового модуля від ABA ROLI – надати представникам НУО вміння та навички для розробки та впровадження адвокаційних та комунікаційних стратегій втілення власних програм з тематики свобод в Інтернеті та свободи вираження поглядів онлайн та інших напрямків правозахисної діяльності. 

За результатами заходу, ABA ROLI оголосить конкурс грантових програм для НУО з максимальною сумою фінансування 50 000 USDв якому перевага надаватиметься організаціям, представники яких брали участь в тренінгу та змогли продемонструвати засвоєні вміння у грантових заявках. Також, за результатами тренінга, окремі організації, які продемонстрували зацікавленість, зможуть отримати менторство від залучених ABA ROLI експертів при розробці комунікаційних та адвокаційних стратегій власних програм.

Підхід ABA ROLI до даної тренінгової програми передбачатиме поступове поглиблення вивчення тематики протягом кількох тренінгових модулів. Перший тренінг – базовий. Три подальші, які будуть проведені в 2021 та 2022 роках – будуть поглиблювати знання та вміння учасників. Подальші тренінги можуть відбуватися як онлайн, так і оффлайн, – залежно від ситуації в Україні. Перевага щодо участі в наступних модулях надаватиметься учасникам першого заходу.

Програма першого тренінгового модуля включатиме, але не обмежуватиметься: лайфхаками для побудови комунікації проекту чи цілої організації; визначенням та вивченням цільової аудиторії; визначенням комунікаційних цілей; вивченням комунікаційних кейсів та ін.

Для участі в тренінгу необхідно заповнити форму до 18 листопада, 18.00 - https://forms.gle/CLweUTkRDpSFXanP7. Перед підтвердженням участі, ABA ROLI зв’яжеться з обраними до участі кандидатами для обговорення деталей тренінгу та надасть повну програму заходу.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.