bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на тренінг для журналістів
06.11.2020

Громадська  організація «РЕОМ» в рамках проекту «Подолання кризи та розбудова України – Час діяти!» оголошує набір на тренінг для журналістів/журналісток «Конфлікт-чутлива журналістика і діалог: методи та засоби об’єднання суспільства».

Тренінг відбудеться 23-25 листопада 2020 року у місті Дніпро.

Під час триденного тренінгу, учасники/учасниці отримають знання щодо створення конфлікт-чутливого контенту, важливості недискримінаційного підходу та толерантної риторики у журналістських матеріалах, а також зможуть обговорити значення журналістської діяльності у контексті побудови суспільного діалогу в Україні.

Протягом тренінгу відбудеться онлайн включення експертів із Німеччини: 

- пан Werner Sonne, шеф-редактор Берлінського бюро ARD-TV, експерт з геополітики та міжнародної безпеки, автор багатьох книг та публікацій (включаючи на тему воєнного конфлікту в Україні) 

- пан Thomas Kreutzmann, телеведучий та кореспондент німецького ARD-TV, репортер у телепрограмах, присвячених виборам, автор серії матеріалів про процес об’єднання Німеччини, чеську, португальську та іспанську внутрішню та зовнішню політику.

 Участь у тренінгу безкоштовна. При повній участі учасники забезпечуються проживанням, харчуванням та компенсацією квитків на суму не більше 1000 грн. (за наявності оригіналів в обидві сторони).

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/NYtq8ow7pfG87ewY6  до 15 листопада 2020 року. Про результати відбору буде повідомлено до 17 листопада включно на електронну адресу кандидата/ки.

За додатковими питаннями та коментарями звертайтеся, будь ласка, до координаторки проекту пані Наталі за електронною адресою [email protected].

Тренінг проводиться за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (IFA) з використанням ресурсів Міністерства Закордонних Справ Німеччини.

 ===================================================================

* Ми очікуємо, що у цей час можна буде проводити заходи без обмежень. Якщо ж епідеміологічна ситуація в Дніпрі погіршиться, та будуть запроваджені обмеження пересувань, зібрань та користування приміщеннями, тренінг буде перенесено до Києва.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.