bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Єврейська спадщина на уроках: єврейські кладовища як освітній інструмент»
06.11.2020

Фонд «ESJF» (Європейська ініціатива зі збереження єврейських кладовищ) та Centropa об’єднують свої зусилля для організації освітніх заходів в Україні. Їх мета полягає у тому, щоб вивчення місцевої єврейської спадщини перенести в шкільний клас, аби молодь могла долучитися до її сприйняття як невід’ємної частини власного культурного пласту та збереження.

За допомогою тренінгових активностей для освітян, конкурсу цифрового сторітелінгу та конкурсу методичних розробок ми будемо навчати вчителів використовувати єврейське кладовище як джерело до вивчення локальної історії та заохочувати учнів до знайомства учнів із багатою, але часто забутою національною спадщиною.

24-25 листопада відбудеться перша активність – онлайн семінар для вчительства та представниць/-ків громадських організацій. Під час семінару відомі експерти/-ки познайомлять учасників/-ць з єврейською локальною спадщиною в Україні. Крім того, освітяни отримають навчальні інструменти Centropa та ESJF з інтеграції еврейського культурного простору в освітній процес. Практична сесія семінару передбачатиме експертні лекції та навчання, роботу освітян в міні групах над розробкою освітніх занять для подальшого їх використання в роботі з учнями.

Реєстраційна форма доступна за покликанням:

https://forms.gle/t3mBNADeTdcgAuaf7

Більше інформації  у флаєрі:

https://drive.google.com/file/d/1X09HT_M-MOzMLFV0NAy1hXwy716APkjg/view?usp=sharing

Якщо Ви бажаєте взяти участь у наборі учасників/-ць цього семінару, будь ласка, заповніть аплікаційну форму до 16 листопада 2020 року! Оцінка аплікаційних заявок буде здійснюватися виходячи з точності, лаконічності, змістовності відповідей та професійної мотивації.

Реалізація даного проєкту стала можливою завдяки фінансовій підтримці Європейської комісії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.