bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Договір з фірмою-посередником. Очікування vs реальність»
10.11.2020

Карітас Харків продовжує серію вебінарів, присвячених темі безпечного працевлаштування за кордоном, і запрошує на новий захід, що відбудеться 12 листопада 2020.

Мабуть кожний, хоча б раз у житті бачив популярний мем в інтернеті «Очікування та реальність». Так відбувається й з тими, хто приходить до агентств-посередників з працевлаштування за кордоном та бачить, що на практиці все працює зовсім не так, як розповідали ми.

Це розчаровує, але метою нашого проекту є надання саме актуальної інформації, що може стати у нагоді тим, хто збирається їхати працювати за кордон. Отже ми вирішили розглянути ситуацію, коли нам не вдалось вас відмовити від укладання «Договору про надання інформаційних послуг» замість офіційно передбаченого «Договору про надання послуг з посередництва у працевлаштуванні за кордоном».

Тому пропонуємо разом з нами 12 листопада об 11:00 розібратись з тим, як максимально безпечно укласти такий договір, на що звернути увагу та що зробити заздалегідь перед від’їздом. Відвідйте вебінар «Договір з фірмою-посередником. Очікування vs реальність. Чек-ліст дій перед виїздом за кордон»!

Коли? 12 листопада 2020 об 11:00

Зареєструйтеся та отримайте посилання на вебінар, а згодом – його запис: 

https://forms.gle/MJ8LQKNG16ozjqnS8

Контакти

  • +38 050-30-00-449
  • +38 067-56-77-367 (Ігор)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.