bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-лекція: «Європейський зелений рух — зміни в дії»
15.11.2020

Що ж таке європейський зелений рух та хто такі Зелені? Як рух активістів та активісток трансформувався у політичну силу? Якими є зелені цінності та сфери діяльності? Як Зелені реагують на виклики пандемії COVID-19?

Про це поговоримо вже 25 листопада о 17:00—18:30 під час онлайн-лекції «Європейський зелений рух — зміни в дії» у межах Зеленої академії.

Протягом останніх декількох років, світом несеться «зелена хвиля», яка все більше привертає увагу до питань охорони навколишнього середовища, прав людей та ненасильства. Зелені у Європі отримують дедалі більшу підтримку через те, що першими знайшли баланс між соціальною та екологічною справедливістю та розвитком суспільства.

Поділиться своїми знаннями та особистим досвідом Весна Юсуп, координаторка членської мережі Європейської партії Зелених. Весна пройшла багаторічний шлях від «зеленого» активізму, та зараз очолює департамент з питань політики, стратегії та розвитку потенціалу Європейської Зеленої партії.  

Дискусія відбудеться на платформі ZOOM. Щоб взяти участь, будь ласка, заповніть коротку реєстраційну форму.

Зареєстровані учасники й учасниці отримають посилання на ZOOM за 2 години до початку події та матимуть можливість ставити питання безпосередньо під час обговорення.

Мова заходу: українська та англійська, синхронний переклад буде забезпечено.

Подія у Facebook

Захід відбувається за підтримки Представництва Фонду ім. Г. Бьолля в Україні.

Контакти

  • https://calendar.boell.de/uk/event/evropeyskiy-zeleniy-rukh-zmini-v-dii

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.