bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Юристи України будуть тиждень безкоштовно навчати i консультувати ГО
19.11.2020

бесплатные курсы, юридическая помощь

Спікери під час онлайн-вебінарів поділяться своїм досвідом юридичної допомоги. Наприклад, розкажуть, як правильно оформляти різні договори, а також назвуть інструменти, що дозволяють буквально за рік створити комфортні умови в трудовому колективi і значно підвищити довіру до керівника організації.

Всього заплановано п’ять лекцій на теми: ”Зовнішній аудит громадських організацій”, “Трудові відносини в громадській організацій”, “Судовий процес: до чого має бути готова громадська організація, збираючись до суду?”, “Договори громадської організації” і “Кодекс етики в громадській організації”.

Послухати спікерів і задати їм питання зможе будь-який представник громадського сектору та юрист, попередньо зареєструвавшись тут: https://tinyurl.com/y438ue6n

Звідки спікери:

Міжнародна юридична фірма Dentons, чиї офіси розташовуються в 77 країнах, а експерти пишуть аналітичні матеріали про нюанси законодавства різних держав для таких медіа-холдингів, як РБК.
DLA Piper – міжнародна юридична фірма з офісами у більш ніж 40 країнах Європи, Азії, Близького Сходу, Північної, Центральної та Південної Америки та Австралії.
Юридична фірма SPENSERS - одна з провідних юридичних фірм України, що неодноразово згадуються у Legal 500, Best Lawyers, WWL, IFLR1000 та KyivPost.
Аудиторська фірма “Марінченко і партнери”, яка ось вже більше 20 років надає аудиторські послуги в Україні і вважається однією з кращих на цьому ринку.
 
Перший Європейський тиждень Pro Bono провели в листопаді 2019 року більш ніж в 10 містах, включаючи Париж, Мадрид, Мілан, Франкфурт і Брюссель. У Києві його організувала МО PILnet за підтримки Української фундації правової допомоги та програми Pro Bono Lab Української школи практичних знань.

 

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.