bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Серія онлайн-зустрічей «Партисипація: виклики та трансформації»
05.12.2020

  1. Деліберативні практики залучення у Польщі

Коли? 7 грудня, 11:00. 

Хто? Кшиштоф Фільцек, виконавчий директор Фундації ПАУСІ у 2016-2019 рр. розповість про діалогові інструменти залучення громадян до процесів розробки та реалізації міських політик.

  1. Стандарти Громадського бюджету у Грузії

Коли? 8 грудня, 13:00

Хто? Володимир Абрамюк, координатор процесів Фонду Міжнародної Солідарності у Грузії. Він розповість про досвід практиків Грузії у створенні і використанні “Стандартів Громадського бюджету”.

  1. Програма “Соціальне місто” та квартальний менеджмент у Берліні

Коли? 10 грудня, 13:00 

Хто? Олександра Каст з Департаменту міського розвитку та житлової політики Берліну. Вона презентує досвід впровадження системи Квартального менеджменту та розповість як місто співпрацює з громадою для стабілізації територій, які потребують підтримки.

  1. Досвід впровадження громадського бюджету в Атланті, США

Під час нашої останньої онлайн-зустрічі із серії “Партисипація: виклики та трансформації” ми будемо говорити про Громадський бюджет Атланти та перший рік реалізації ГБ напередодні та під час пандемії.

Коли? 11 грудня, 11:00

Хто? Ентоні Лукадамо, керівник з законодавчих питань офісу депутата міської ради Атланти Аміра Фарокі. Він поділиться досвідом та розповість про особливості впровадження громадського бюджету у центральному районі міста.

Для того, щоб взяти участь у онлайн заходах заповніть реєстраційну форму за посиланням, після чого на вказаний e-mail будуть надіслане посилання на захід.

Організатор: Центр публічної комунікації та інформації.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.