bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стартував набір на програму «Амбасадори розмаїття»
05.01.2021

Якщо ти представник/ця громадської організації, ініціативної групи або маєш ідеї індивідуальних проєктів. Твої цінності резонують зі словами: свобода, повага до людської гідності, різноманіття культур і думок. Запрошуємо долучитися до спільноти однодумців, яку ми сформуємо під час програми “Амбасадори розмаїття” і будемо разом робити зміни у громадах Івано-Франківської області.

Що ми пропонуємо?

- навчання, що допоможе виявити потреби саме твоєї громади
- знання, щоб стати ефективними змінотворцями у своїх спільнотах
- спільні акції та проєкти на місцях
- співпрацю з передставниками/цями громадського сектору Івано-Франківської області
- допомогу у реалізації власного проєкту, який покращить життя громади
- обмін досвідом та кращими практиками
- менторство

Для подачі на перший етап достатньо лише заповнити анкету за цим посиланням https://cutt.ly/4jqJKhn

Заявки приймаються до 8.01 включно.

Програма «Амбасадори розмаїття у Прикарпатті» реалізується Молодіжною організацією «СТАН» в рамках проєкту «СТАН Амбасадори розмаїття 2020: локалізація» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та в рамках проєкту «Амбасадори Розмаїття у Прикарпатті - антикрихка підтримка вразливих груп та громадських активістів» через регрантингову схему підтримки Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства за кошти Європейського Союзу в межах підтримки громадянського суспільства в регіоні.
В рамках цієї регрантингової схеми ФГС СхП підтримує проєкти своїх членів, які сприяють досягненню місії та цілей Форуму. Гранти доступні для громадських організацій з країн Східного Партнерства та ЄС. Ключові сфери підтримки є: демократія, права людини, економічна інтеграція, довкілля й енергетика, контакти між людьми, соціальна та трудова політика.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.