bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн локальний тренінг проєкту «Active Citizens» за програмою British Council
20.01.2021

Активні громадяни” – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку.

Проект реалізується більше ніж у 54 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії, Північної та південої Америки.

Мета проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що приятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

Увесь світ стикнувся з непередбаченою та складною ситуацією, яка була викликана кризою COVID-19, та яка торкнулась усіх сфер нашого життя. Доки влада (уряд і місцеве самоврядування) намагаються стримувати поширення вірусу, обмеження, які вони вводять, часто змушують людей не мати повного доступу до своїх прав. Цей тренінг буде націлений на отримання необхідних знань і навичок в сфері захисту прав людини та підтримки власних громад в складних умовах. У ході тренінга будуть розкриті поняттт прав людини та їх характеристики, учасники навчаться аналізувати власні потреби та потреби громад, дізнаються про те як забезпечити участь в розвитку громад в умовах кризи COVID-19.

Тренінг відбудеться 26–28 січня, 2021 р. (онлайн формат)

Реєстрація до 23 січня включно

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/AWh5XcMNm2C4Zhq98

Будь ласка заповніть цю форму, щоб наша співпраця бул ефективною та приємною. У відповідь ми надішлемо Вам детальну інформацію.

У разі виникнення питань, звертайтеь за контактними телефонами : +380662238656 (Тетяна).
e-mail: [email protected]

До зустрічі, щиро Ваша команда Active Citizens

Контакти

  • телефон +380662238656

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.