bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стартує відбір на навчання у Zero Waste Academy Deep level
27.01.2021

Стартує відбір на навчання у Zero Waste Academy Deep level! Спеціалізований навчально-практичний курс Академії реалізується “Центром громадських та медійних ініціатив” (Kharkiv Zero Waste) та ГО “Український центр європейської політики” за підтримки GIZ та розрахований на підготовку ефективних управлінців ТПВ на місцях.  

До участі запрошуються представники муніципалітетів та ТГ Полтавської області.

Курс складається з 15 лекцій екологічної тематики від провідних експертів України та ЄС і практичних зустрічей у онлайн-форматі.

У результаті цього курсу учасники у співпраці з кваліфікованими менторами підготують дорожню карту місцевого плану управління відходами, отримають знання, які дозволять швидше опанувати передовий досвід ЄС щодо запобігання утворенню, сортування, переробки ТВП та застосувати їх на місцевому рівні.

Отримані знання дозволять слухачам курсу визначити місцеві ресурси, інфраструктури та оптимально використати їх для розробки та реалізації пілотних проєктів, які стануть прототипом реального місцевого плану управління відходами на рівні муніципалітетів та ТГ.

За створення найкращої дорожньої карти громада отримає нагородження у вигляді дрону, який дозволить фіксувати екологічні проблеми та запобігти їм.

Термін реалізації Zero Waste Academy: з 11.02.2021 по 15.08.2021 р.

Для участі необхідно до 8 лютого 2021 року заповнити електронну форму за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1OtjRzzibmGiDSGbQXSSUt5QcFFHOlT3_He-rc8gWaOw/edit

При відборі перевага надаватиметься посадовим та службовим особам органів місцевого самоврядування, керівникам комунальних підприємств, ОСББ, представникам місцевих громадських організацій екологічного спрямування, еко-активісти.

Про результати відбору учасника буде повідомлено на особисту електронну пошту. 
 

Про проєкт:

Zero Waste Academy Deep level — навчально-практичний курс з управління відходами для представників муніципалітетів та ТГ, який має на меті підготувати управлінців відходами за сучасними вимогами відповідно до циркулярної (кругової) економіки. 

Навчання проходитиме онлайн та складається з 2 етапів: навчання та практика (написання дорожньої карти).

Щотижня протягом 6 місяців відібрані учасники відвідуватимуть онлайн лекцію та за підтримки менторів виконуватимуть домашні завдання та поступово створюватимуть дорожні карти. Також передбачаються підтримка наукового експерта. У результаті студенти опанують знання та матимуть уявлення про принципи управління відходами відповідно до ієрархії запобігання появі відходів та управління ТПВ і зможуть створити дорожню карту для реально діючого майбутнього місцевого плану управління відходами.

Студенти, які пройдуть навчання, отримають сертифікати.  

Zero Waste Academy Deep level реалізується в рамках ініціативи «Впровадження європейських практик в управлінні ТПВ», що виконує ГО «Український центр європейської політики» у партнерстві з ГО «Центр громадських та медійних ініціатив» в рамках Глобального проєкту «Підтримка ініціативи з експорту технологій захисту довкілля»», що впроваджується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Німеччини.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.