bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«PRO парламент: навіщо нам депутати» – на ВУМ online стартував новий курс
28.01.2021

Чи не щодня ми чуємо, читаємо і говоримо про політиків, Верховну Раду, депутатів, але насправді так мало знаємо про те, як же працює вся ця політична конструкція. В когось є поверхневе сприйняття процесів державного управління, хтось знає лише про деякі права, обов’язки і завдання народних депутатів. І при цьому ми самі з наших же податків платимо їм заробітну плату, не розуміючи, що маємо отримувати натомість. Цю ситуацію варто виправляти!

На ВУМ online стартував новий курс «PRO парламент: навіщо нам депутати».

Для кого цей курс? Цей курс для всіх, хто усвідомлює, що без розуміння цілісної картинки – як працює Верховна Рада – не вийде ефективної взаємодії між владою та народом, і тому має бажання нарешті з цим розібратися.

Мета курсу - допомогти прояснити базові аспекти роботи Верховної Ради України, розглянути парламентську «кухню» та продемонструвати, як громадяни можуть впливати на парламент.

Основна перевага цього курсу - матеріал викладається доступною, людською мовою, без вживання складних юридичних термінів. Навчальні модулі курсу стосуються функціонування Верховної Ради. Теоретичні аспекти доповнені практичними порадами, які може взяти собі на озброєння кожний громадянин.

Долучайтесь до курсу «PRO парламент: навіщо нам депутати». Навчання на курсі безкоштовне. І діліться інформацією з друзями.

Контакти

  • Ірина Кашина

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.