bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як працювати з залежними від алкоголю, наркотиків та азартних ігор?
09.02.2021

Запрошуємо представників організацій громадського і державного секторів та активних громадських діячів, а також всіх бажаючих до участі у онлайн-конференції «Презентація діяльності амбулаторного відділення для залежних та співзалежних осіб «Назарет».



Актуальність та можливості соціально-психологічної реабілітації чоловіків та жінок залежних від алкогольних, наркотичних речовин та азартних ігор, а також роботи з їх близьким оточенням», що відбудеться 11 лютого 2021 року з 11.00 до 13.00.

Під час заходу спікери поділяться багаторічним досвідом роботи з проблемами залежностей, а також презентують досвід роботи онлайн амбулаторного відділення «Назарет» .

Тарас Потурай - національний координатор з протидії узалежнень в «Карітас України», координатор мережі в ЗРЦ «Назарет» практикуючий психолог, психотерапевт з залежності та співжалежності, говоритиме про досвід діяльності ЗРЦ «Назарет»: досягнення та виклики.

Наталя Бобик – психолог, консультант з питань хімічної залежності, керівник амбулаторних відділень для залежних та співзалежних осіб ЗРЦ «Назарет»; розповість про досвід роботи Амбулаторного відділення «Назарет»: напрямки діяльності, особливості роботи амбулаторного відділення.

Юлія Сєргєєва - медичний психолог, психолог Кризового Центру БФ “Карітас-Київ”, консультант програми СЕТА, розкриє тему мотивування залежної особи на проходження реабілітації.

Під час заходу Ви зможете поставити запитання спікерам у чаті, відповіді на які вони нададуть після завершення докладів колег.

Реєстрація на участь у заході обов’язкова за посиланням: https://forms.gle/Z4BRjhJEjf6A3CTJA

Онлайн-конференція проходитиме на платформі Zoom, покликання для входу надійде на вказані Вами електронні адреси.

Маєте додаткові питання? Телефонуйте 093-204-14-34.

#caritaskyiv

Контакти

  • 093-204-14-34

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.