bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсний набір до віртуальної Школи місцевого самоврядування DESPRO 2021 відкрито!
12.02.2021

У зв’язку з пандемією COVID-19 було вирішено перевести традиційний очний формат навчання у віртуальну площину, зберігши при цьому унікальні підходи й методи організації навчального процесу, напрацьовані за довгі роки експертами проекту. Таким чином у 2021 році Школа DESPRO відбудеться на платформі zMEET ― віртуальному середовищі, до якого кожен учасник буде підключатися індивідуально зі свого персонального ноутбука чи комп’ютера, однак навчатиметься командно.

Трейлер Школи місцевого самоврядування DESPRO 2021 - https://www.youtube.com/watch?v=s7IQzOmEUe8&feature=emb_logo
У фокусі навчання ― нові можливості та практичні інструменти для розвитку територіальної громади. Тематики навчальних модулів актуалізовані під потреби як новостворених громад-2020, так і для громад з досвідом.

Школа DESPRO 2021 проходитиме на платформі zMEET у наступні етапи:

I. Cамопідготовка ― з 09 до 23 березня

Даний етап включає самостійне ознайомлення з платформою zMEET та попереднє вивчення матеріалів, розроблених тренерами. 12 березня ― технічне навчання користування ігровою платформою для всіх відібраних учасників.

II. Перша “очна” сесія ― 23 (до 15.00 год) та 24 березня (до 14.00 год)

III. Друга “очна” сесія ― 13-14 квітня (до 14.00 год)

IV. Третя “очна” сесія ― 27-28 квітня (до 14.00 год)

V. Виконання домашніх завдань від тренерів першої сесії ― з 24 березня до 28 квітня

VIФінальне тестування* за усіма тематиками Школи DESPROз 28 до 30 квітня

 Учасники, які пройдуть фінальне тестування та наберуть 60 балів і вище, отримають сертифікати про участь у Школі місцевого самоврядування DESPRO.

До Школи DESPRO запрошуються команди від 5 до 10 осіб, які представлятимуть територіальні громади, у складі: голова громади, заступники голови (у якості лідера команди), секретар ради органу місцевого самоврядування (ОМС), керівники профільного підрозділу ОМС, що відають питаннями розвитку громади, депутати місцевої ради, старости сіл, що входять до складу територіальної громади, керівники агенцій місцевого розвитку, керівники громадських організацій, що займаються питаннями місцевого розвитку, представники місцевого бізнесу, що мають проєкти корпоративної соціальної відповідальності, спрямовані на розвиток громади, представники місцевих молодіжних організацій, місцеві активісти.
 

Щоб подати заявку на участь, необхідно зібрати команду та заповнити онлайн-анкету до 21 лютого 2021 р. (включно). Анкета заповнюється одна на всю команду.

Відбір учасників буде здійснено спеціально створеною комісією DESPRO до 25 лютого 2021 року. У разі необхідності з заявниками може бути проведена усна (телефонна) співбесіда. Результати будуть оголошені на офіційному сайті проекту DESPRO.
Із запитаннями можливо звертатися за телефоном +38 (044) 270 55 21 або на електронну адресу [email protected] (Галина Осадча) / [email protected] (Тетяна Сірик).

Повна версія анонсу та анкета для участі у Школі місцевого самоврядування за посиланням  https://despro.org.ua/~AaxEd

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.