bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

USAID надає можливість громадським організаціям отримати фінансування ідеї соціального бізнесу
01.03.2021

Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» у співпраці з ГО “Silab Ukraine” запрошують представників громадських організацій Донецької, Луганської, півдня Запорізької областей, а також міста Генічеськ взяти участь у навчальному онлайн-курсі із соціального підприємництва.
 
Cоціальне підприємство – це організація, незалежно від організаційно-правової форми, яка вирішуює соціальні проблеми, працевлаштовує соціально вразливі групи населення, а також частину прибутку віддаає на реалізацію соціальних ініціатив. Громадські організації також можуть долучатись до вирішення соціальних проблем або використовувати прибуток від своєї підприємницької діяльності, щоб сприяти їх вирішенню. Окрім того, створення соціального підприємства - це один із способів забезпечення сталості роботи громадських організацій, зменшення залежності від грантової допомоги, завдяки впровадженню економічної діяльності для фінансування своїх основних цілей та розвитку партнерських відносин із бізнесом.
 
Для кого цей курс?
Для представників громадських організацій, що діють на території Донецької, Луганської, півдні Запорізької областей, а також місті Генічеськ, які працюють з уразливими категоріями населення та зацікавлені у створенні соціальних підприємств.
 
Дати проведення навчального курсу: з 17 березня по 22 травня 2021 року
Місце проведення: платформа ZOOM
Участь безкоштовна.
 
Щоб подати заявку на участь у тренінговій програмі, переходьте за посиланням:
https://forms.gle/hQaGPuq5HTCHGCJ97
 
! Будь ласка, зверніть увагу, від однієї громадської організації участь у навчання можуть взяти не більше трьох осіб.
 
Реєстрація відкрита до 05 березня 2021 року включно.
 
Представники громадських організацій, що подадуть заявки, будуть запрошені взяти участь в одноденному онлайн хакатоні - одноденному заході, під час якого учасники зможуть перевірити свою бізнес-ідею на життєздатність Хакатон відбудеться 10 березня 2021 року на онлайн платформі ZOOM.
 
За результатами онлайн хакатону будуть відібрані 30 учасників, які візьмуть участь у навчальному онлайн-курсі.
Основний критерій відбору - наявність життєздатної бізнес-ідеї.
 
Навчальний курс з соціального підприємництва включатиме 9 онлайн занять та охопить наступні тематичні блоки:
• Дизайн бізнес-ідеї на основі підходу, орієнтованого на людину
• Визначення місії та вирішення соціальних питань
• Бізнес-план
• Візуалізація ідеї
• Прототип та тестування ідеї соціального бізнесу
• Створення власного професійного каналу продажів
• Дорожня карта впровадження соціального підприємництва
• Соціальний вплив
• Робота в Інтернеті та створення мережі.
 
Під час курсу кожна проектна команда пропрацює свою підприємницьку ідею та розробить бізнес-план у супроводі менторів та бізнес експертів.
Курс поєднує групові онлайн заняття, індивідуальні консультації та обов”язкову самостійну роботу між сесіями над окремими складовими бізнес-плану.
Захист бізнес-планів відбудеться на заключній пітчинговій сесії та оцінюватимуться експертним журі.
Найкращі проєкти будуть запрошені для переговорів щодо отримання фінансування.
 

Слідкуйте за новинами та дізнавайтесь про можливості розвитку та навчальні програми на сторінці Проєкту: https://www.facebook.com/ERAUkraine/

Грантова та освітня допомога підприємцям на Сході України надається Проєктом USAID в рамках інформаційної кампанії “Схід економічних можливостей”. Кампанія покликана привернути увагу всієї України до потреб і можливостей Сходу, адже ще ніколи у регіоні не було стільки ініціатив, покликаних покращити рівень життя населення, розвивати бізнес у перспективних галузях економіки, відновлювати інфраструктуру. Ще ніколи не було стільки проєктів, готових залучати інвестиції та допомагати стати регіону сильним, креативним та привабливим для роботи й життя.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.