bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Cтартував набір на навчальний курс з розвитку інституційної спроможності коаліцій ОГС
12.03.2021

Розпочався набір на Навчальний курс з розвитку інституційної спроможності коаліцій організацій громадянського суспільства (ОГС). Реєстрація відкрита для представників громадських коаліцій та спільнот. Триватиме курс у форматі щомісячого онлайн-тренінгу, з березня по липень 2021 року.

Його метою стане посилення навичок з інституційного розвитку спільнот, партнерств та коаліцій. Під час курсу учасники будуть знайомитися з темами, працюючи в групах та виконуючи практичні завдання.

Якщо вам цікаво:

  • З чого почати побудову спільноти;
  • З яких компонентів склаладається інституційна спроможність;
  • Як зробити роботу ефективною і сталою;
  • Та як додати до роботи елементи соціального підприємства,

тоді запрошуємо реєструватися на курс за посиланням: https://forms.gle/yBWNxut2NHwBAue5A. Дедлайн подачі заявки: 21 березня.

Також кожна коаліція (якщо буде запит від її представника) зможе отримати три індивідуальні консультації. Для чинних коаліцій будуть додаткові можливості: зокрема, оцінка потреб, створення індивідуального плану розвитку коаліції, консультації від тренерів у написанні проєктів до грантових конкурсів чи у темі перемовин та пропозицій до співпраці з бізнесом.

Вимоги для участі у конкурсі:

  1. Ви та ваш(а) колега будете брати участь у курсі разом, представляючи організацію у коаліції (2 особи-представники(ці);
  2. Наразі ви/ваша організація долучена до роботи в коаліції, розвиває або розбудовує її;
  3. Разом з декількома організаціями ви та ваш однодумець(ця) ви тільки плануєте створити коаліцію (у вас є домовленості щодо цього з іншими організаціями і шукаєте структурні знання для старту роботи в коаліції).

Навчальний курс відбувається в межах проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства”, який реалізують Центр демократії та верховенства права у консорціумі з ІСАР “Єднання” і Українським незалежним центром політичних досліджень завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (АМР США).

 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.